Array
  (
  )
  

  Crowded Café Cabernet Sauvignon 2016

  • Tuotenro: 8050300
  • Viivakoodi: 6009631321953
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 13,5
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  10.75 

  Syvä punamusta väri, hieman violettiin vivahtava ohut reuna. Runsas ja täyteläinen tuoksu, kypsää kirsikkaa, paahteisuutta, mausteisuutta ja minttua. Maku runsas ja täyteläinen, hieman savuinen ja lihaisa, ryhdikäs ja pitkä, miellyttävän samettiset tanniinit. Loistava viini mausteisille riistaruuille.
  Rypäleet: Cabernet Sauvignon.

  Vintales

  Alkuperäisen afrikkalaisen Khoi Khoi heimon jäsenet olivat ensimmäiset ihmiset, jotka asuivat alueella, jossa Lutzville-viinitarhat ovat nykyään. Khoi Khoit laidunsivat karjaansa Lutzvillen syvän, voimakkaan ja hitaasti liikkuvan joen hedelmällisillä penkereillä. Elefantit vaelsivat samoja laaksoja ennen siirtymistä kohti pohjoista ja ensimmäiset eurooppalaiset uudisasukkaat, jotka saapuivat seudulle noin 1680, nimesivät alueen Olifants Riveriksi näiden upeiden eläinten mukaan.

  Seuranneen ajanjakson aikana laakso istutettiin viinitarhoilla, jotka tuottivat korkealaatuisia viinejä ja jotka nykyään kuuluvat länsirannikon viinireitille. Ensimmäiset merkinnät viininviljelystä ja viininvalmistuksesta on kirjannut ranskalainen tutkimusmatkailija ja keräilijä, François Le Vaillant. Hän kirjaa ostamastaan ”erästä vahvaa viinaa” tietyltä leski Van Zeijliltä 1700-luvun lopulla.

  Noin 200 vuotta myöhemmin, vuonna 1963, syntyi Lutzville-viinitila. Tästä lähtien Lutzville on jatkanut kasvuaan ja tuottaa tyylikkäitä, rehellisiä, hedelmäisiä ja helposti juotavia viinejä Etelä-Afrikan länsirannikolta. Vaikka maisema on muuttunut, länsirannikon luonne on pysynyt samana.
  Vintales on Lutzvillen tuoteperhe, jonka tuotosta tilitetään osa maailmanlaajuisen Living Legends – ohjelman hyväksi, lähinnä Living Legends osaamisen kehittämishankkeeseen, joka toimii useiden Etelä-Afrikan Länsi-Kap Verdionin koulujen kanssa yhteistyössä. Living Legends -projektin ensisijaisena tavoitteena on antaa lapsille tärkeitä elämäntaitoja, jotka edistävät lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Lisäksi hanke auttaa lapsia ymmärtämään elämän käsitteen täysimittaisesti. Se edistää heidän haluaan elää elämäänsä kokonaisvaltaisesti ja täydellisesti.