Viini on syvän rubiininpunainen. Tuoksussa korostuu hedelmäisyys; voimakasta mustaherukkaa, luumua, hivenen lakritsaisuutta. Maussa täyteläistä hedelmää ja samettisuutta, mustikkaa, vadelmaa ja tryffeliä. Jälkimaku tasapainoisen pitkä ja pyöreän tanniininen. Viini soveltuu nautittavaksi grillilihojen ja tummalihaisten lintujen kera. Pullotettu suodattamattomana. Rypäleet: Syrah 100 %.
Chateau de Saint Cosme
Château de Saint-Cosmen viinitila sijaitsee Gigondasin sydän-alueilla ja omaa pitkät gallialais-roomalaiset perinteet. Tämä 27 hehtaarin suuruinen tila on kuulunut samalle suvulle jo vuodesta 1490 ja nykyään 22 hehtaarin alueella olevia viiniköynnöksiä viljellään 14. sukupolvessa. Vuonna 1972 silloinen tilan omistaja Henri Barruol kiinnostui luonnonmukaisesta viljelystä ja kehitti tilan tuotantoa ekologiseen suuntaan. Nykyään tilalla ei käytetä lainkaan tuholaismyrkkyjä tai kemikaalisia lannotteita. Tilan ekosysteemi on dynaaminen ja tasapainoinen, maat ovat eläviä ja terveitä, sanoo Henrin poika, nykyisin tilaa johtava Louis Barruol.