Array
  (
  )
  

  Coteaux Bourguignons AOC Rouge 2021 Patrick Clerget

  • Tuotenro: 8760215
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  17.95 

  Syvän purppuransävyinen. Kirsikkaan ja mustaherukkaan viittaava selkeä tuoksu, taustalla hilloisuutta ja kukkaisuutta. Ihastuttavan raikas ja notkea maku, jossa nautinnollinen tuoreus ja harmoniset aromit. Jälkimaku on raikas ja suussa sulava tässä kauniisti tehdyssä Coteaux’ssa. Viininvalmistus on perinteistä lämpötilasäädöllä. Maseroimalla 8-10 päivää. Viini on kypsynyt tankissa 6 kuukautta. Leikkeleet, pateet ja vaaleat lihat.
  Coteaux Bourguignons on Appellation d’origine contrôlée (AOC) valko-, puna- ja roséviinille, jotka ovat peräisin Burgundin alueelta. Vuoden 2011 lopulla se korvasi aikaisemman nimityksen Bourgogne Grand Ordinaire. Nimi Coteaux Bourguignons on käännettynä ”Burgundin kukkuloille”. Coteaux Bourguignons on aluetason nimitys, joka kattaa koko Burgundin alueen Auxerren ympäristöstä Beaujolais’hun. Sadonkorjuu tapahtuu yleensä manuaalisesti ja joskus koneellisesti.
  Rypäle: Pinot Noir ja Gamay.

  Patrick Clerget

  ”Sélection Patrick Clerget” on Beaunessa sijaitseva perheyritys, joka on vahvasti vientiin suuntautunut. Rypäleenviljelyn, viininvalmistuksen ja viinin ikääntymisen asiantuntemus sekä erityiset suhteet viinintuottajiin mahdollistavat laajan ja huolella valitun tuotevalikoiman.
  Patrick Clerget -viinejä myydään yli 2 miljoonaa pulloa vuodessa 25 maahan ympäri maailmaa.