Array
  (
  )
  

  Corte Viola Soave Doc Veneto

  • Tuotenro: 2950400
  • Viivakoodi: 8003295001433
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  11.90 

  Rypäleet tähän viiniin tulevat Veronan koillispuolelta, vulkaanista alkuperää olevilta kukkuloilta. Väriltään oljenkeltainen vihrein sävyin. Tuoksussa vaaleaa kukkaisuutta, persikkaa, karviaismarjaa ja aprikoosia. Maku erittäin hedelmäinen, elinvoimaisen hapokas, pehmeän karviaismarjan ja persikan myötäillessä suutuntumaa. Jälkimaussa miellyttävä ja tyypillinen paahdetun mantelin maku. Viini on terästynnyreissä valmistettu. Erinomainen aperitiivina sekä on myös viini, jota voi juoda koko aterian ajan. Ihanteellinen kevyiden alkupalojen, äyriäisten ja kalaruokien sekä pehmeän ja keskikypsän juuston kanssa. Rypäleet: Garganega.

  Contri Spumanti S.p.A

  Contri Spumanti -yrityksen historia on tiukasti sidoksissa sen perustajaan Luciano Contriin, joka vuonna 1959 perusti yrityksen Contri Spumanti S.p.A., aloittaen kuohuviinien tuotannon. Nykyään yrityksen hallinnasta vastaa hänen poikansa Paolo Contri, joka jatkaa isän perinnettä pitäen yrityksen yhtenä alan johtavana toimijana. Teknologinen etumatka ja prosessien automatisointi takaavat tuottavan prosessitehokkuuden, maltilliset tuotantokustannukset sekä laadukkaan tuotannon.
  Tuotanto on myös mukautettu tärkeimpien laatujärjestelmien vaatimuksiin, suunnittelusta tuotantoon sekä logistiikkaan saakka. Tuotantotilojen jatkuva uudistaminen ja laajentaminen sekä logistiikka-alueiden automatisointi auttaa yrityksen kykyyn vastata ja mukautua markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin kehittämällä uudentyyppisiä tuotteita ja pullokokoja sekä yksilöllisiä pakkauksia
  Kaikki nämä asiat ovat mahdollistaneet liiketoiminnan vakiinnuttamisen ja tasaisen kasvun tärkeimmillä ulkomaisilla markkinoilla vuosien varrella. Tuloksia ovat vahvistaneet palkinnot ja tunnustukset tärkeimmissä kansainvälisissä viinikilpailuissa.