Sadonkorjuu tapahtuu käsin syyskuun toisella puoliskolla. Tähän ”yön yli” -viiniin käytetään kypsistä rypäleistä puristetun mehun jaloin osa. Näin Sante Lancerio, Paavi Paolo III:n Farnese -viinin pullottaja, määritteli laatuvaatimuksen jo vuonna 1549. Siitä lähtien tekniikkaa lukuun ottamatta valmistus on muuttunut hyvin vähän. Viiniä kypsytetään noin 3 kuukautta pullossa. Voimakkaan ja kirkkaan korallinpunainen. Tuoksu tyylikäs, kypsiä marjoja ja luonnonvaraisten kukkien sävyjä. Maku raikas ja harmoninen, täyteläinen ja tasapainoinen, taustalla punaista marjaa ja hedelmän sävyjä. Ruokana paistettua kesäkurpitsaa tomaattikastikkeessa, crostini ja tomaattipasta, risotto parsan ja katkarapujen kanssa. Rypäleet: Negroamaro 100%.