Array
  (
  )
  

  Conde de Haro Cava Rose 2019

  • Tuotenro: 3110600
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  27.80 

  Sadonkorjuun ja puristuksen jälkeen käyminen pienissä säiliöissä, joiden lämpötila on säädetty 14–15 ºC:een garnacha -rypäleen aromaattisen intensiteetin säilyttämiseksi. Käymisen päätyttyä viini jätetään sakan päälle 4 kuukaudeksi. Tämän jälkeen toinen käyminen 4 kuukauden ajan pullossa 12 ºC:n lämpötilassa ja vähintään 36 kuukauden kypsytys.
  Kirkas, vaalean lohenpunainen väri. Hidas käymisprosessi antaa tälle cavalle samettisen moussen. Tuoksu, monimuotoinen, aromaattisen intensiivinen, eksoottisia hedelmiä, sitrushedelmiä, tuoretta hapokkuutta tuovaa greippiä, persikkaa ja kiiviä. Maku hieman makea, joka kehittyy tuoreeksi ja teräväksi. Miellyttävä suutuntuma kuplien hienouden ansiosta. Jälkimaussa tuoksusta löytyvä aromaattinen moninaisuus palaa erinomaisilla hedelmäaromeilla.
  Rypäleet: Garnacha tinta.

   

  Bodegas Muga

  Bodegas Mugan viinitarhat ovat sijoittuneet Montes Obarensesin vuoriston juurelle, Rioja Altan alueelle. Ilmasto on tyypillinen Riojan alueelle, jossa päivien polttavaa kuumuutta viilentää Biskajan lahdelta saapuva viileä tuuli, joka auttaa myös köynnösten tuulettumisessa huomattavasti. Tämä yhdistelmä Välimerellistä, Atlantin ja Mannermaista ilmastotyyppiä on ainutlaatuista koko maailmassa ja alueen yksi suurimpia muokkaajia. Maaperä on enimmäkseen savea ja kalkkikiveä ja erityisen silmiinpistävänä seikkana ovat voimakkaat alueelliset erot. Bodegas Muga omistaa viinitarhoja noin 270 hehtaaria ja sen lisäksi valvoo sopimusviljelijöiden tarhoja yli 150 hehtaarin alalla. Rypälelajikekirjoon kuuluvat Tempranillo, Garnacha (Grenache), Mazuelo (Carignan) ja Graciano punaisista sekä Viura ja Malvasia valkoisista.
  Tammikuussa 2008, Wine Spectator -lehti valitsi Torre Muga 2004 -viinin yhdeksi maailman 10 parhaan punaviinin joukkoon.

  Tuottajan kotisivuille