Array
  (
  )
  

  Clare Wine Co Riesling 2018

  • Tuotenro: 8690518
  • Viivakoodi: 9329914004159
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  20.50 

  Tämän miellyttävän aromaattisen riesling-viinin rypäleet on kerätty Watervalen ja Polish Hill Riverin alueilta. Rypäleet korjattiin helmikuun lopulla ja niitä maseroitiin kevyesti matalassa lämpötilassa ennen käymistä. Viini on vaalean oljenkeltainen, aromeiltaan raikkaan sitruksinen, passionhedelmää, nektariinia sekä kevään yrttejä ja kukkia. Maku on voimakas, edelleen hallitsevana aromina sitrus, jatkuen erittäin tyylikkäänä ja pitkänä jälkimakuna. Suositellaan kala- ja äyriäisruuille. Jäännössokeri 3,7 g/l. Rypäleet: Riesling 100 %.

  Clare Wine Co

  Clare Wine Co:n perustivat vuonna 2008 Barossassa sijaitsevan Kaesler Wines’n omistajat. Kaeslerin viinintekijät, Stephen Dew ja Reid Bosward, vastaavat viinien tuotannosta Clare Wine Co -brändillä. Rypäleet poimitaan ja kuljetetaan Kaeslerin viinitilalle Barossaan viinintekoa varten.
  Lajikkeet, joihin keskitytään, ovat Riesling, Shiraz ja Cabernet Sauvignon. Viinitarhat valittiin huolellisesti niiden ainutlaatuisten maaperän muodostumien ja viinitarhojen mikroilmaston vuoksi. Riesling -rypäleet tulevat Watervalesta ja vanhimmat viiniköynnökset ovat 43-vuotiaita.