Array
  (
  )
  

  Château Béla Cabernet Sauvignon 2016

  • Tuotenro: 4060816
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  26.90 

  Tumma rubiininpunainen väri. Tuoksu tuore ja voimakas, mustaherukkaa, seetriä, hieman mausteita, makeaa syvää hedelmäisyyttä, häivähdys savua ja vaniljatankoa. Maku nuori ja tuore, raikasta hedelmäisyyttä, seetriä, herukkaa, luumua, hedelmäiset tanniinit ja miellyttävä hapokkuus, pitkä jälkimaku. Rypäleet; Cabernet Sauvignon 100 %.

  Egon Müller

  Müllerin perhe omistaa useita viinitarhoja Trier-Saar-Ruwerin alueella, kuuluisimpana tilana 7 hehtaaria Scharzhofbergin viinitarhoja Wiltingenissa, Saar -joen rinteillä. Tila on kuulunut perheelle jo 1700-luvulta lähtien ja sen arvellaan perustetun roomalaisten toimesta 700-luvulla silloisen St. Marien ad Martyres -luostarin omistamalle alueelle. Vuosisatojen ajan tila kuului Luxemburgin vallan alle, kunnes Ranskan vallankumouksen jälkeen kaikki alueen viinitarhat irrotettiin luostareiden omistuksesta, yksityistettiin ja siirrettiin Napoleonin hallintaan vuonna 1797. Ranskan tasavalta myi Scharzhof -tilan yksityiselle perheelle ja vuonna 1837 se siirtyi Felix Müllerin omistukseen. Nykyään tilaa hoitaa viidennessä sukupolvessa Egon Müller IV.
  Scharzhofberg on yksi Saksan kuuluisimpia ja arvostetuimpia alueita ja siellä viljellään lähes yksinomaan riesling -rypälettä. Egon Müllerin filosofia on, että viinin laatu tulee 100-prosenttisesti tarhoilta ja köynnösten käsittely on oltava mahdollisimman luonnonmukaista. Egon Müller-Scharzhof on VDP:n (Verband deutscher Prädikats- und Qualitäts-Weingüter) sekä PFV:n (Primum Familiae Vini) jäsen.
   

  Tuottajan kotisivuille