Array
  (
  )
  

  Champagne Louis Nicaise Les Noces Blanches

  • Tuotenro: 1351200
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  52.00 

  Tämä kukkainen samppanja on väriltään kullankeltainen ambran sävyin. Tuoksussa on ripaus kvitteniä, hentoa kukkaa, hasselpähkinää ja voimaista toffeeta. Erittäin hieno mousse. Maussa pehmeä hedelmäisyys tulee esiin persikkana ja taustalla vaikuttaa nougat ja praline. Perusviinistä puolet on käynyt tammessa ja puolet on käynyt läpi malolaktisen käymisen. Viini suositellaan yhdistettäväksi vaikkapa hunajakanalle tai kanille kanttarellikastikkeen kera sekä paahdetulle karitsankareelle. Rypäleet: 100 % Chardonnay. Dosage: 8 g/l.

  Champagne Louis Nicaise

  Champagne-talo Louis Nicaise sijaitsee Hautvillersissa, vain 5,5 km Épernayn pohjoispuolella, ja kuuluu Vigneron Indépendant -järjestöön. Vain reilun 9 ha viljelmillä se on yksi alueen pienimmistä tuottajista, kaukana suurista tuotemerkeistä.
  Vuonna 1928 perustetun talon johdossa ovat neljännessä sukupolvessa Laure Nicaise ja hänen miehensä Clément. Tila sijaitsee lähellä Dom Pérignonin kuuluisia viinitarhoja, alueen parhaimmilla Premier Cru -paikoilla. Lauren isoisä aloitti luonnonmukaisen viljelyksen tilalla ja Clementin ammattitaito on kehittynyt useamman vuoden harjoittelussa Anselme Selossen alaisuudessa.
  Hautvillersin terroir on kalkkikiveä sekä liuskaista saven ja kalkin sekoitusta ja viininkorjuu on puhtaasti käsityötä.