Array
  (
  )
  

  Champagne Geoffroy Rose de Saignee Brut

  • Tuotenro: 1670700
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  52.50 

  Tämän Rosé de Saignéen rubiininpunainen sävy on ilo silmälle. Samppanjan tuoksu on keväinen, ruusua, metsämansikkaa, vadelmaa ja myöhemmin karhunvatukkaa, jotka yhdistyvät täydellisesti tarjoten aromeja, joita ei perinteiseltä rosé-samppanjalta odoteta. Maku seuraa tuoksun aromeja, ja Pinot Noirin rakenteen ansiosta raikas. Tuoreuden ansiosta tämä Rosé de Saignée -samppanja on parasta nauttia nuorena, hyödyntäen tuoreiden ja raikkaiden punaisten marjojen aromeja.
  Tämä Rose-samppanja harmonisoituu täydellisesti jalojen merenelävien, kuten pannulla paistettujen kampasimpukoiden tai hummerin tai ravun hienouden kanssa. Myös kevyesti paahdettu ankanrinta persikoiden kera on täydellinen yhdistelmä. Dosage: 6g/l.
  Rypäleet: 100% Pinot Noir.

  Champagne Geoffroy

  René Geoffroy Champagne House on perustettu 1600-luvulla keskelle Marne-laakson aluetta. Aluksi tila toimi sopimusviljelijänä muille samppanjataloille ja nyt viimeisen 3 sukupolven aikana tila on siirtynyt viininvalmistajaksi. Alusta lähtien talo on ollut puhtaasti perheyritys ja on nykyään erityisen ylpeä omistaja-viljelijä (Récoltant-Manipulant) -statuksestaan. Tilan 14 hehtaaria viljelyksiä luokitellaan Premier Cru-tarhoiksi ja ne sijaitsevat Cumières’n kylässä, lähellä Epernaytä. Viininviljelijänä toimii nykyään Jean-Baptiste Geoffroy. Hänen filosofianaan on: ”antaa terroirin ilmaista itseään, säilyttäkäämme sen sielu ja tyypillinen luonteikkuus pullojen sisälle.”

  Tuottajan kotisivuille