Array
  (
  )
  

  Champagne Agrapart Brut Nature Blanc de Blancs Grand Cru Venus 2016

  • Tuotenro: 1720609
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  175.00 

  Tämän cuvéen chardonnay -köynnökset on istutettu Avizen rinteille vuonna 1959 ja tarhoja on työstetty ainoastaan ihmis- ja hevosvoimin. Perusviini on kypsytetty tammitynnyreissä ja se on suodattamaton. Sen on annettu käydä malolaktinen käyminen ja sitä on kypsytetty sakan päällä neljä vuotta. Remuage tehdään käsin. Tässä samppanjassa hallitsee suuri hedelmäisyys, paahteisuus ja tryffeli. Rypäleet: 100 % Chardonnay. Dosage: Non.

  Champagne Agrapart

  Champagne Agrapart on perustettu vuonna Avizen kylään 1800-luvun lopulla Arthur Agrapartin toimesta ja tilan varsinainen kehittäjä oli hänen pojanpoikansa Pierre, vuosina 1950-1960. Nykyään tilaa hoitavat Nathalie ja Pascal Agrapart ja Champagne Agrapart kattaa viinitarhoja 10 hehtaarin alueella Côte des Blancs’n sydänalueilla.
  Champagne Agrapart & Son on alusta alkaen toiminut Récoltant Manipulant ( R.M. ) statuksella, jolloin viljelijällä on säilynyt etuoikeus ja määräysvalta viinirypäleiden kypsymiseen ja viinin kehittämiseen. Champagne Agrapart luottaa alueen maaperän ja ilmaston tuottamaan tasalaatuisuuteen ilman manipulaatioita.
  Domaine sijaitsee Avizen kylässä ja viinitarhoja sijaitsee Avizen, Ogerin, Cramantin ja Oiryn alueilla. Tämä sijainti, keskellä Champagnea ja Grand Cru-kyliä on poikkeuksellinen. Côte des Blancs’n kalkkipitoinen maaperä, ja erityisesti Chardonnay-lajike, tarjoaa viiniin tuoreutta, eleganssia ja hienovaraisuutta. Palstoja on noin 50 , joista jotkut jopa yli 65 vuotta vanhoja, keskimäärin viinitarhojen ollessa noin 40-vuotiaita.
  Tilalla uskotaan erityisesti maaperän erilaisiin ominaisuuksiin ja sen vaikutukseen viinissä. Valmistuksessa kaikkien palstojen viinit käytetään erikseen ja käymisessä käytetään ainoastaan paikallista villihiivakantaa. Viinit ikäännytetään pitkään sakan päällä tammitynnyreissä.
   
  HUOM! TUOTTEET ERITTÄIN RAJOITETULLA SAATAVUUDELLA
   

  Tuottajan kotisivuille