Vihertävänkeltainen ja tuore. Nuori, melko hapokas, täyteläinen, runsasmakuinen ja eloisan hedelmäinen. Tuoksussa omenaa ja päärynää. Tyylikäs ja puhdas Chablis, jossa kuitenkin vivahteikkuutta ja rakennetta. Rypäleet on kylmämaseroitu 10 asteessa ja viini on käytetty ja kypsytetty terästankeissa. Tämä raikas Chablis sopii nautittavaksi mainiosti mm. äyriäisten, etanoiden sekä vuohenjuuston kera.
Jean Collet & Fils
Domaine Jean Collet et Fils -tilan juuret viininvalmistuksessa ulottuvat kahden vuosisadan taakse Chablisin alueella. Jean Collet on yksi alueen parhaista tuottajista, muutamia hänen tuotteitaan pidetään jopa alueen parhaimpina. Jean Collet on yksi harvoista tuottajista, joka käyttää sekä tammitynnyrikypsytystä, että uudenaikaista terässäiliökypsytystä. Tuloksena on tyylikkäitä ja uskomattoman monimuotoisia Chablisin alueen huippuviinejä