Chablis 1er Cru Mont de Milieu’n rypäleet tulevat 45 vuotta vanhoista köynnöksistä. Mont du Milieu on viini kuin Burgundin ja Champagnen väliltä, se tarjoaa energisen ja sitrusmaisen tuoksun sekä erinomaisen tasapainon ja pitkän monimuotoisen, täyteläisen maun. Kullankeltaisen viinin tuoksu on tyylikäs ja hallitsevasti hedelmäinen. Se tuo esille sitruunan vivahteita, jotka liittyvät niittykukkien aromeihin, mineraalisuuteen sekä hienoiseen vaniljaan. Maussa sitrushedelmiä ja mineraaleja, miellyttävä hapokkuus ja erittäin pitkä jälkimaku. Sen potentiaali on valtava. Nyt nuorena se sopii loistavasti hienostuneille äyriäisruuille ja keveille kaloille. Muutaman vuoden kuluttua sen voi jo yhdistää rikkaampiin makuihin, kermamaisiin kastikkeisiin ja aasialaisiin makuihin. Viiniä on kypsytetty terästankeissa 11 kuukautta. Rypäleet: Chardonnay.
Domaine la Meulière
Domaine la Meulièren historia ulottuu vuoteen 1779, ja siitä lähtien Larochen perheen yhdeksän sukupolvea ovat ylläpitäneet ja kehittäneet Domaine de la Meulièren toimintoja. Nykyään tilaa hoitavat on kaksi veljestä Nicolas ja Vincent Laroche sekä Vincentin puoliso Marie. Tila sijaitsee Fleysin kylässä, kivenheiton päässä Chablis’n kylästä, kattaen 25 hehtaarin alan peräti 34 tontilla eri puolilla Berun kyliä; Chablis, Chichée, Fontenay ja Fleys. Tilalla on nyt High Environmental Value -sertifikaatti. Vincent, nuorempi veljistä, otti haltuunsa viinitarhojen hoidon isältään Claudelta. Hän työskentelee kohti entistä kestävämpää viininviljelyä ja tavoitteena on tuottaa terveitä kypsiä rypäleitä. Nicolas Laroche, vanhempi veli, on vastuussa viininvalmistuksessa. Suurin osa viinitarhojen työstä perustuu havainnointiin ja viininviljelykäytäntöjen mukauttamiseen terroirin ja vuosikerran edellyttämällä tavalla. Sadonkorjuu tehdään manuaalisesti. Viininvalmistuksessa ei käytetä muita lisäaineita kuin pieni annos sulfiitteja ja käyminen tapahtuu luonnollisten hiivojen avulla. Viininvalmistusprosessin kaikissa vaiheissa on pyrkimyksenä säilyttää rypäleen eheys. Kellarissa Nicolas käyttää perinteisiä tekniikoita modernein varustein ikääntyvien Chablis`den tekemiseen. Suurin osa viinestä fermentoidaan ruostumattomassa teräksessä lämpötilakontrolloidusti. Klassisen malliston lisäksi Nicolas tekee kokeiluja useilla cuvéeilla, jotka kypsytetään erilaisissa tammityypeissä.