Vihertävän kellertävä valkoviini. Tiivis ja monimuotoinen tuoksu, jossa mineraalit ja voi ilmenevät keskittyneesti ja hienostuneesti. Tasapainoinen ja harmoninen. Viiniä on kypsytetty terästankeissa noin 10 kuukauden ajan ja koska tammikypsytystä ei ole käytetty, pääsee viinin mineraalisuus ja raikkaus esille upeasti, korostaen puhtaasti alueensa ominaispiirteitä. Raikkautensa myötä viini sopii perinteisen merianturan sekä linturuokien ja juustojen kera.
Jean Collet & Fils
Domaine Jean Collet et Fils -tilan juuret viininvalmistuksessa ulottuvat kahden vuosisadan taakse Chablisin alueella. Jean Collet on yksi alueen parhaista tuottajista, muutamia hänen tuotteitaan pidetään jopa alueen parhaimpina. Jean Collet on yksi harvoista tuottajista, joka käyttää sekä tammitynnyrikypsytystä, että uudenaikaista terässäiliökypsytystä. Tuloksena on tyylikkäitä ja uskomattoman monimuotoisia Chablisin alueen huippuviinejä