Vaalean kullankeltainen ja hieman kehittynyt väriltään. Pehmeä, tyylikkään aromaattinen ja mineraalinen tuoksu, yrttejä, tyylikästä tammea ja voita. Maku kuiva ja tasapainoisen hapokas, täyteläinen ja pitkä, tyylikästä tammea ja mahtava pituus ja mineraalisuus. Viiniä on kypsytetty Allierin alueen 228 litran tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan. Tasapainoisen tammisuuden myötä viini sopii mm. kalaruokien, äyriäisten, linturuokien sekä vaalean lihan kera.
Jean Collet & Fils
Domaine Jean Collet et Fils -tilan juuret viininvalmistuksessa ulottuvat kahden vuosisadan taakse Chablisin alueella. Jean Collet on yksi alueen parhaista tuottajista, muutamia hänen tuotteitaan pidetään jopa alueen parhaimpina. Jean Collet on yksi harvoista tuottajista, joka käyttää sekä tammitynnyrikypsytystä, että uudenaikaista terässäiliökypsytystä. Tuloksena on tyylikkäitä ja uskomattoman monimuotoisia Chablisin alueen huippuviinejä