Array
  (
  )
  

  Cepparello 2018 IGT Toscana

  • Tuotenro: 2140100
  • Viivakoodi: 8032049215024
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  79.50 

  Väri on syvän purppurainen. Tuoksu raikkaan rypäleellinen, mukana sikarilaatikkoa ja lämmintä puuta. Maku täyteläinen ja vielä tanniininen, mutta siitä huolimatta kokonaisuus on pehmeä ja pyöreä, viini on erittäin kompleksi ja siinä on aistittavissa paljon nuorta hedelmäisyyttä ja mausteita, jälkimaussa hieman tammea. Murskauksen jälkeen rypäleitä käytetään 21-28 päivää 30-32 asteessa ja kypsytetään ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä 20 kuukautta. Rypäleet: Sangiovese 100 %.

   

  Isole e Olena

  Isole e Olena on Toscanan legendaarisia tuottajia ja tila luetaan maailman 10 parhaan pientuottajan joukkoon. Monesti kirjallisuudessa viitataan juuri Isole e Olenaan, kun puhe on ”supertoscanalaisista” viineistä. Tuottajalla on meriittinään kulttimaineen lisäksi myös ennätysmäärät Gambero Rosson kolmen pikarin arvioita ja huippupisteitä kaikilta kansainvälisesti arvostetuilta viinilehdiltä ja kriitikoilta. Isole e Olenan takana on mies nimeltä Paolo De Marchi. Hänen hartioillaan lepää suuresti vastuu tilan tuotannosta ja viineistä. Paolo on tinkimätön laadun tavoittelija, jonka tavoitteena oli alun perin tehdä Chianti, joka on maailman parhaimmistoa. Tässä hän on onnistunut ainakin kaupallisesti, Olenan Chianti Classicoa on lähes mahdoton ostaa; satomäärät ovat naurettavan
  alhaisia ja viiniä ei yksinkertaisesti ole kaupan hyvillekään asiakkaille. Hänen Cepparellonsa, Vin Santonsa ja Syrahinsa ovat saavuttaneet myös samanlaisen kulttimaineen.