Château Rieussecin toinen viini Carmes de Rieussec valmistuu samoin perustein kuin tilan suuri viini. Se on hieno aromaattinen kokonaisuus, jossa makua hallitsee sitrushedelmien paletti. Viiniä kypsytetään 18 kuukautta tammitynnyreissä.
Rypäleet: Sémillon 80-90 %, Sauvignon Blanc ja Muscadelle 10-20 %.
Chateau Rieussec
Château Rieussecin viinitarha ulottuu Farguesin ja Sauternesin risteykseen ja se on aivan Château d’Yquemin vieressä. Rieussec on yksi Sauternesin ja Barsacin tärkeimmistä tiloista, viinitarhojen pinta-ala on 93 hehtaaria.
Tilalla käytetyt tekniikat ovat perinteisiä ja poiminta ajoittuu useisiin eriin, viinirypäleiden kypsymisen ja jalohomeen kehittymisen mukaan. Sadonkorjuu jakautuu 6-8 viikon ajalle, syyskuusta marraskuuhun. Tuotanto on matala ja vaihteleva, luonto-äidin tahdosta riippuvainen. Tuotannosta vastaa Châteaux Bordelais’n tekninen johtaja Eric Kohler ja häntä avustavat viinitarhan johtaja Jean de Roquefeuil ja kellarimestari Bertrand Roux.