Viini tulee Côte d’Or’n ja Saône-et-Loiren alueilta. Maaperä tarhoilla on yleensä kivistä kalkkikivimaata, johon on sekoitunut savea ja merkeliä. Sato korjataan käsin ja viinitys tehdään perinteisesti lämpötilasäädeltynä, maseroimalla rypäleitä ensin 8-10 päivää. Viini on käynyt ja kypsytetty pitkään tankissa. Väri purppurainen, muuttumassa rubiinin sävyiseksi. Rakenne on melko pyöreä ja kohtalainen tanniininen. Aromeina punaisia ja tummia marjoja, raikasta hedelmää ja hennosti mausteisuutta. Viini on jo kypsä, mutta silti vielä runsaan hedelmäinen. Oivallinen ruokaviini grillatun tai haudutetun punaisen lihan kanssa. Maalaisruuat, paahdettu kana, paistit, grillattu tonnikalapihvi, mieto riista ja pehmeät juustot sopivat myös ruokapöytään viinin seuraksi. Rypäle: Pinot Noir 100%.