Array
  (
  )
  

  Bosio Cuvée Brut Vino Spumante

  • Tuotenro: 2851300
  • Viivakoodi: 8032793970347
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  13.40 

  Klassisen kaunis ja kirkas, oljenkeltainen Spumante. Suuntäyttävä ja pysyvä mousse. Tuoksussa aromikkuutta, vihreää omenaa, päärynää, kukkaisuutta ja aavistus sitrusta. Maultaan aromaattinen, samettinen ja raikas, jälkimaku melko runsas ja tasapainoisen hedelmäinen. Monikäyttöinen viini, tietenkin täydellinen aperitiivina ja erityisen sopiva alkupaloille, pastalle valkoisen lihan tai vihannesten sekä kevyiden kastikkeiden, kalaruokien ja makean taipumuksensa myötä myös äyriäisten kera. Jäännössokeria 8 g/l. Rypäleet: Chardonnay 50%, Pinot Nero 30% ja Pinot Bianco 20%.

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.