Array
  (
  )
  

  Bassermann-Jordan Riesling Trocken 2021

  • Tuotenro: 4070512
  • Viivakoodi: 4026907071307
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  21.90 

  Viinitarhat, josta rypäleet tähän upeaan viiniin tulevat, ovat hyvin suojaisat ja keski-ikä viiniköynnöksillä on noin 20 vuotta. Maaperä on hiekkaista, sisältäen punaista, kerrostoitunutta hiekkakiveä. Rypäleet on korjattu käsin valikoidusti ja puristuksen jälkeen käytetty lämpötilakontrolloidusti terästankeissa. Viini on erittäin mehukas ja mineraalinen sekä tuoreen raikas. Tuoksussa on runsasta nuorta hedelmää, kuten persikkaa ja omenoita sekä keltaisia luumuja. Maussa hedelmien raikkaus jatkuu. Viini sopii aperitiiviksi, salaateille, keveille leikkeleille ja grillatulle kalalle sekä miedolle lihalle. Hapokkuus 7,9 g/l, sokeria 4,5 g/l.

  Weingut Geheimer Rat Dr. von Bassermann-Jordan

  Gault-Millau Deutschland – Dr. von Basserman-Jordan – Kollektion des Jahres 2017!!

  Bassermann-Jordan on historiallinen perhedynastia, joka on perustettu 1700-luvulla ja on suuresti vaikuttanut laatuun perustuvan viininviljelyn kehittymiseen Saksassa jo lähes 300 vuoden ajan. Suvun jokainen sukupolvi on tuottanut suuria persoonallisuuksia, jotka ovat käyttäneet älykkyytensä, asiantuntemuksensa ja taloudellisen sekä poliittisen vaikutusvaltansa turvatakseen ja parantaakseen Pfalzin alueella tuotettujen viinien mainetta.
  Bassermann-Jordanin tarhat ovat aina sijainneet erinomaisilla paikoilla. Viinitilat Forstin, Deidesheimin ja Ruppertsbergin alueilla kattavat 49 hehtaaria ja sijoittuvat 20 eri paikkakunnalle. Kolmasosa tarhoista sijaitsee Grosse Gewächse-laatuluokitelluilla paikoilla, kuten Hohenmorgen, Kirchenstück ja Jesuitengarten. Suvun toiminnassa yhdistyy intohimo tutkimukseen, yritystoiminnan energiaan ja innovaatioiden etsintään, sekä huoli kulttuuriperinnön säilyttämiseen. Ehdottomasti tärkeintä aina on ollut viinirypäleiden huolellinen käsittely. Tuloksena on syntynyt yksilöllisiä viinejä täynnä luonnetta.
   

  Tuottajan kotisivuille