Array
  (
  )
  

  Barramundi Shiraz

  • Tuotenro: 8360200
  • Viivakoodi: 9325403001227
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 14
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  12.10 

  Yksinkertainen ja rento meno, lautasella haudutettua sorsaa hapankirsikoiden kera tai hiillostettua viiriäistä viinirypäle- pähkinäsalaatilla höystettynä, kanaa tai kypsää cheddaria.
  Tässä oivallinen, tumma ja mausteinen viinikumppani monelle ruualle…ja ystävälle. Ja sitten se tuoksu, kuin kesäinen sykloni, suuri ja leveäarominen, tummaa marjaa, kirsikkaa ja orvokkia. Maussa jo loppuiltaan viitaten sikaria, nahkaa ja tammitynnyriä, marjaisuuden jatkuessa myös pitkään. Aivan vastustamaton viini – kuten Australiakin. Rypäleet: Shiraz 100 %.

  Qualia Wines

  Qualia Wines perustettiin joulukuussa 2009 Neqtar Winesin jäänteille, mutta yrityksen omistajien juuret viinimaailmassa ulottuvat aina vuoteen 1887. Tavoitteena on ollut olla ensisijainen viinialan kumppani, toimittamalla huippuosaamista ja laadukkaita tuotteita asiakkaille, mukautuen heidän toivomuksiin.
  Nykyään Qualia Wines toimittaa viinejä lähes kolmeenkymmeneen maahan ympäri maailman ja on yli 50000 tonnin vuosittaisella rypälekorjuulla Australian kymmenen suurimman toimijan joukossa.
  Barramundi tulee Murray Darling alueelta Victoriasta, jossa kaksi Australian suurimmista joista kohtaa. Se tarkoittaa että huolimatta alueen olemattomista sademääristä, viinitarhojen vedensaanti on tasaisesti turvattu ympäri vuoden. Aurinkopäivien määrä on huikea ja maaperä poikkeuksellisen loistava.
  Barramundi-viinit julkaistiin Australiassa ensimmäisen kerran vuonna 1990 ja näiden persoonallisen nuorekkaiden viinien etiketit suunnitteli ikoninen Aussie-taiteilija Ken Done.