Array
  (
  )
  

  Barramundi Pinot Noir

  • Tuotenro: 8360600
  • Viivakoodi: 9325403000862
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 14
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  13.40 

  Katsele punaisia kukkia kesäisellä niityllä, väri on hieman sellainen, purppuran violettia ja keskellä punaista sävyä. Nyt nauti ja tuoksuttele viinin upeaa ja kasvavaa aromipalettia, kesäpäivän mehukkaita marjoja, kirsikoita, mansikoita ja vadelmia. Voit myös maistaa saman marjaisuuden viinissä. Kun pehmeät, samettiset tanniinit viipyvät suussa, muistot kantavat Sheila-tädin puutarhaan, jossa orvokkien ja raparperien keskellä nautit kotona tehtyä vaniljajäätelöä 40 asteen lämmössä.
  Ruokana possua tai ankkaa ja karpaloterriiniä. Cheers!
  Rypäleet: Pinot Noir.

  Qualia Wines

  Qualia Wines perustettiin joulukuussa 2009 Neqtar Winesin jäänteille, mutta yrityksen omistajien juuret viinimaailmassa ulottuvat aina vuoteen 1887. Tavoitteena on ollut olla ensisijainen viinialan kumppani, toimittamalla huippuosaamista ja laadukkaita tuotteita asiakkaille, mukautuen heidän toivomuksiin.
  Nykyään Qualia Wines toimittaa viinejä lähes kolmeenkymmeneen maahan ympäri maailman ja on yli 50000 tonnin vuosittaisella rypälekorjuulla Australian kymmenen suurimman toimijan joukossa.
  Barramundi tulee Murray Darling alueelta Victoriasta, jossa kaksi Australian suurimmista joista kohtaa. Se tarkoittaa että huolimatta alueen olemattomista sademääristä, viinitarhojen vedensaanti on tasaisesti turvattu ympäri vuoden. Aurinkopäivien määrä on huikea ja maaperä poikkeuksellisen loistava.
  Barramundi-viinit julkaistiin Australiassa ensimmäisen kerran vuonna 1990 ja näiden persoonallisen nuorekkaiden viinien etiketit suunnitteli ikoninen Aussie-taiteilija Ken Done.