Array
  (
  )
  

  Barramundi Pinot Grigio

  • Tuotenro: 8360500
  • Viivakoodi: 9325403000855
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 12,5
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  11.45 

  Jos Aussie-kesällä olisi väri, se olisi tämä keveän olkinen, vihrein sävyin varustettu viini. Ja jos Aussie-kesä oli viini, se olisi ehdottomasti tämä. Aromaattista päärynää, valkoista nektariinia ja greippiä jotka hyppäävät ulos lasista kuin joukko riehakkaita teini-ikäisiä kuumalla hiekkarannalla.  Makumaailma jatkuu herkullisella hedelmäisyydellä, tuoden muistoista lapsuuden raikkaat kesät. Ota hörppy tai kolme ja virkisty viinin raikkaalla puhtaudella ja sitruksella. Se on kaikki mitä tarvitset kuumaan päivään. Yhdistä tämä viini barbeque-tyyliin grillattun ”päivän saaliin” tai vaikkapa villiriisi-mangosalaatin kera.
  Rypäleet: Pinot Grigio.

  Qualia Wines

  Qualia Wines perustettiin joulukuussa 2009 Neqtar Winesin jäänteille, mutta yrityksen omistajien juuret viinimaailmassa ulottuvat aina vuoteen 1887. Tavoitteena on ollut olla ensisijainen viinialan kumppani, toimittamalla huippuosaamista ja laadukkaita tuotteita asiakkaille, mukautuen heidän toivomuksiin.
  Nykyään Qualia Wines toimittaa viinejä lähes kolmeenkymmeneen maahan ympäri maailman ja on yli 50000 tonnin vuosittaisella rypälekorjuulla Australian kymmenen suurimman toimijan joukossa.
  Barramundi tulee Murray Darling alueelta Victoriasta, jossa kaksi Australian suurimmista joista kohtaa. Se tarkoittaa että huolimatta alueen olemattomista sademääristä, viinitarhojen vedensaanti on tasaisesti turvattu ympäri vuoden. Aurinkopäivien määrä on huikea ja maaperä poikkeuksellisen loistava.
  Barramundi-viinit julkaistiin Australiassa ensimmäisen kerran vuonna 1990 ja näiden persoonallisen nuorekkaiden viinien etiketit suunnitteli ikoninen Aussie-taiteilija Ken Done.