Array
  (
  )
  

  Barramundi Chardonnay

  • Tuotenro: 8360100
  • Viivakoodi: 9325403001197
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 13,5
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  12.10 

  Rankan päivän jälkeen lepohetki tai kaverit yllättäen ”piipahtamassa”, tai haluat vain istua ja ajatella lämmintä, aurinkoista päivää ja pitkää viikonloppua – crack, avaa pullo raikasta Barramundi Chardonnaytä ja nauti huoleton hetki Australian makuja. Tämä viini tuo väriltään mieleen Queenslandin lomapäivät – kevyen oljenkeltainen, vihrein sävyin, kuten missä nurmikko kohtaa Noosan hiekkarannat. Tuoksussa mahtava valikoima trooppisia hedelmiä, nektariinia ja sitrushedelmien kukkia, taustalla hienostunut vaniljaisuus. Suussa tunnelma kuin olisit paikallisten viljelijöiden markkinoilla, täyteläisen kermaista sitruunavoita, nektariinien ja ananaksen kera. Jälkimaultaan pitkä ja mehevä. Ruokana BBQ, mereneläviä, paahdettua possua ja omenoita tai kokonaisena paistettua mulloa voilla, sitruunalla ja timjamilla höystettynä. Rypäleet: Chardonnay.

  Barramundi Chardonnayn valmistuksesta vastaa suomalainen Pia Merrick, joka työskentelee Qualia Wines -yhtiössä Senior White Winemaker -tehtävässä vastuullaan valkoviinien tuotanto.

  Qualia Wines

  Qualia Wines perustettiin joulukuussa 2009 Neqtar Winesin jäänteille, mutta yrityksen omistajien juuret viinimaailmassa ulottuvat aina vuoteen 1887. Tavoitteena on ollut olla ensisijainen viinialan kumppani, toimittamalla huippuosaamista ja laadukkaita tuotteita asiakkaille, mukautuen heidän toivomuksiin.
  Nykyään Qualia Wines toimittaa viinejä lähes kolmeenkymmeneen maahan ympäri maailman ja on yli 50000 tonnin vuosittaisella rypälekorjuulla Australian kymmenen suurimman toimijan joukossa.
  Barramundi tulee Murray Darling alueelta Victoriasta, jossa kaksi Australian suurimmista joista kohtaa. Se tarkoittaa että huolimatta alueen olemattomista sademääristä, viinitarhojen vedensaanti on tasaisesti turvattu ympäri vuoden. Aurinkopäivien määrä on huikea ja maaperä poikkeuksellisen loistava.
  Barramundi-viinit julkaistiin Australiassa ensimmäisen kerran vuonna 1990 ja näiden persoonallisen nuorekkaiden viinien etiketit suunnitteli ikoninen Aussie-taiteilija Ken Done.