Array
  (
  )
  

  Barber’s London Dry Gin

  • Tuotenro: 3181800
  • Viivakoodi: 8410161202717
  • Tilavuus: 0,7 l
  • Alkoholi: 40
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  34.10 

  Tuoksussa raikkaan yrttinen ja täyteläinen, katajaa ja ruohoisia vivahteita. Maku on maukaan runsas ja tyylikkään mausteinen. Puhtaan raikas kokonaisuus täydentää vaikutelmaa ja tekee tästä ginistä täydellisen Gin & Tonic- juomapohjan ja erinomaisen Dry Martini- ainesosan.

  Barber's Gin

  Vuoteen 1745 saakka kirurgit ja parturit työskentelivät rinta rinnan, kunnes kuningas Yrjö II teki aloitteen tehdä eroa näiden kahden ammatin välille. Tästä huolimatta monet parturit onnistuivat säilyttämään tiettyjä
  menetelmiä, joita käytettiin laajasti näissä perutetuissa lääkärin tehtävissä, varsinkin ginin käytön desinfionnissa ja voidemaisessa tarkoituksessa parranajon yhteydessä. Gin oli siis osa jokapäiväistä käytäntöä joidenkin tunnetuimpien partureiden palveluissa. Barber`s Gin on giniä, joka edelleen edustaa perinteistä englantilaista standardia tuolta ajalta. Se tuotetaan Lontoossa käyttäen historiallista maustamistekniikkaa ja tislataan perinteisessä still-menetelmässä. Kuten tuon aikakauden ginit, Barber`s Gin ei sisällä sitruunakasvien aromeja vaan on selkeäpiirteinen, mausteena katajanmarjaa, korianterinsiementä, kynteliä ja angelicaa.