Array
  (
  )
  

  Barbera d’Asti Storica Art Wine ”Peura” 2017

  • Tuotenro: 2110109
  • Viivakoodi: 8023844111031
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  17.25 

  Kirkas, rubiininpunainen. Tuoksu runsaan hedelmäinen, mustikkaa, katajaa, basilikaa, havumetsää, seetriä ja tammea. Mehukas, hieman paahtunut maku, joka vastaa tuoksua, hieman tanniininen, jälkimaku hienon yrttinen, marjainen ja pitkä. Viiniä kypsytetään 3 kk tammessa ja 9 kk terässäiliöissä ennen pullotusta. Alfiero Boffan tarkoituksena on Storicassa ilmentää Barbera-rypäleen tyypillisimpiä ominaisuuksia Piemontessa.

  LINNEA MEURONEN s. 1987

  ”Minä olen minä, täysin vailla vertaa, täysin erilainen”.

  Linnea on herkkä ja pohdiskeleva nuori nainen Tampereelta. Hän on tehnyt taidetta lapsesta asti ja sanookin, ettei voisi elää ilman taidetta. Linnea on monipuolinen taiteilija ja pitää erityisesti maalaamisesta, piirtämisestä, grafiikasta ja korujen valmistuksesta. Vapaa-ajallaan hän mielellään lukee ja kirjoittaa tarinoita. Linnealle tärkeitä asioita elämässä taiteen lisäksi ovat perhe, työ ja ystävät.  Hän on työskennellyt OmaPolun taidepajoilla vuodesta 2004.

  NEO – OmaPolku Ateljee

  NEO – OmaPolku on osa Setlementti Tampere ry:n toimintaa. Erilaisissa työpajoissa tukea tarvitsevien nuorten elämänhallintaa ja osallisuutta tuetaan taiteen ja kulttuurin keinoin. Taideohjausta ja työtä yhdessä nuorten kanssa tehdään uudistavassa hengessä, tavoitteellisesti ja ennen kaikkea nuorten osallisuutta edistäen. 

  Alfiero Boffa

  Boffat omistavat ja vuokraavat yhteensä 25 ha viinitarhoja San Marzanossa ja Nizza Monferratossa Piemontessa. Heidän viinitilansa Vigne Uniche di Alfiero Boffan vuosituotanto on yhteensä n. 100.000 pulloa, pääasiassa punaviinejä. Alfiero Boffa on uuden tyylin tuottaja, joka tekee moderneja, vanhoista köynnöksistä alhaisin satomäärin tuotettuja huipputuotteita. Talon eri tarhojen tuotteet valmistetaan toisistaan erillään ja kullekin on haettu oma hienosäätönsä. Upeiden Barberojen lisäksi tila tuottaa myös hieman kuohuviiniä, valkoviiniä sekä kevyempää punaviiniä.