Array
  (
  )
  

  Barbera d`Asti More Art Wine ”Karhujumala” 2015

  • Tuotenro: 2110213
  • Viivakoodi: 8023844110249
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  21.00 

  Tummanpunainen väri. Tuoksussa kuivattuja hedelmiä, rusinoita ja konsentraatiota, omaleimainen viini. Maku hedelmäinen, tanniininen ja maanläheinen. Viini tehdään vuonna 1950 istutetuista Moren tarhan köynnöksistä Nizza Monferraton kunnasta. Tarhan pinta-ala on 1.8 ha ja vuosittainen tuotanto on keskimäärin 11500 pulloa. Viiniä on kypsytetty 500 – 700 -litraisissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 24 kuukauden ajan ja sen jälkeen 2 vuoden ajan pullossa ennen myyntiin laskemista.

  JUSSI AALTO s. 1991

  ”Rock!”

  Jussi on persoonallinen ja päämäärätietoinen nuorimies Tampereelta. Hän soittaa bändissä ja kuuntelee musiikkia. Jussi pitää puupiirrosgrafiikasta, maalauksesta ja piirtämisestä, hänellä on oma vahva taiteellinen näkemys. Hänelle tärkeitä asioita ovat ystävät, perhe ja musiikki. Jussi on työskennellyt OmaPolun taidepajoilla vuodesta 2007 ja on opiskellut myös kiinteistöalan ammatin.

  NEO – Oma Polku Ateljee

  NEO – Oma Polku on osa Setlementti Tampere ry:n toimintaa. Erilaisissa työpajoissa tukea tarvitsevien nuorten elämänhallintaa ja osallisuutta tuetaan taiteen ja kulttuurin keinoin. Taideohjausta ja työtä yhdessä nuorten kanssa tehdään uudistavassa hengessä, tavoitteellisesti ja ennen kaikkea nuorten osallisuutta edistäen. 

  Alfiero Boffa

  Boffat omistavat ja vuokraavat yhteensä 25 ha viinitarhoja San Marzanossa ja Nizza Monferratossa Piemontessa. Heidän viinitilansa Vigne Uniche di Alfiero Boffan vuosituotanto on yhteensä n. 100.000 pulloa, pääasiassa punaviinejä. Alfiero Boffa on uuden tyylin tuottaja, joka tekee moderneja, vanhoista köynnöksistä alhaisin satomäärin tuotettuja huipputuotteita. Talon eri tarhojen tuotteet valmistetaan toisistaan erillään ja kullekin on haettu oma hienosäätönsä. Upeiden Barberojen lisäksi tila tuottaa myös hieman kuohuviiniä, valkoviiniä sekä kevyempää punaviiniä.