Array
  (
  )
  

  Barbaresco 2019 Bosio

  • Tuotenro: 2850919
  • Viivakoodi: 8032793970439
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  27.20 

  Viini tulee Neiven ja Barbarescon alueen tarhoilta. Väriltään tummahko granaatinpunainen. Tuoksu intensiivinen, miellyttävän marjaisa, karhunvatukkaa, kirsikkaa ja luumua, taustalla kukkaisuutta sekä mausteisuutta. Maku runsas, samettinen, keskitäyteläinen ja tyylikkään tamminen, mukana kypsää hedelmää ja miellyttävästi happoja. Ruokana pataruuat, paistit, grillattu liha sekä kovat juustot. Miellyttävän tasapainoinen. Viiniä on kypsytetty tammessa 18 kuukautta ja pullossa kuusi kuukautta. Rypäleet: Nebbiolo 100 %.

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.