Array
  (
  )
  

  Auf der Mauer Riesling Trocken 2020 Bassermann-Jordan

  • Tuotenro: 4070309-1
  • Viivakoodi: 4026907075909
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  33.50 

  Tämän yhden viinitarhan cuvéen rypäleet valittiin tarkasti käsin ja puristettiin hellävaraisesti, jotta vuosikerralle tyypillinen hapokkuus säilyisi. 24 tunnin sedimentoinnin jälkeen yksittäiset rypälemehut siirrettiin puutynnyreihin, joiden tilavuudet olivat 500, 600 ja 1200 litraa, ja käytettiin niissä luonnonhiivojen kanssa. Käymisen jälkeen perusviinit pysyivät sakan päällä aina pullotukseen saakka, antaen viineille entistä enemmän rakennetta ja monimuotoisuutta. Pullotus tapahtui kesäkuun puolivälissä. Tuoksussa on kevyitä kukkia, päärynää, kookosta, valkoista persikkaa ja hienovaraista savua. Maultaan se on tyylikäs ja hieman kermainen sekä tarttuvan hapokas. Jälkimaussa suolattua sitruunaa, yrttiä ja hienovaraista tammisuutta. Erittäin mineraalinen ja ilmeikäs. Jäännössokeria: 1,0 g/l. Rypäleet: Riesling 100 %.

  Weingut Geheimer Rat Dr. von Bassermann-Jordan

  Gault-Millau Deutschland – Dr. von Basserman-Jordan – Kollektion des Jahres 2017!!

  Bassermann-Jordan on historiallinen perhedynastia, joka on perustettu 1700-luvulla ja on suuresti vaikuttanut laatuun perustuvan viininviljelyn kehittymiseen Saksassa jo lähes 300 vuoden ajan. Suvun jokainen sukupolvi on tuottanut suuria persoonallisuuksia, jotka ovat käyttäneet älykkyytensä, asiantuntemuksensa ja taloudellisen sekä poliittisen vaikutusvaltansa turvatakseen ja parantaakseen Pfalzin alueella tuotettujen viinien mainetta.
  Bassermann-Jordanin tarhat ovat aina sijainneet erinomaisilla paikoilla. Viinitilat Forstin, Deidesheimin ja Ruppertsbergin alueilla kattavat 49 hehtaaria ja sijoittuvat 20 eri paikkakunnalle. Kolmasosa tarhoista sijaitsee Grosse Gewächse-laatuluokitelluilla paikoilla, kuten Hohenmorgen, Kirchenstück ja Jesuitengarten. Suvun toiminnassa yhdistyy intohimo tutkimukseen, yritystoiminnan energiaan ja innovaatioiden etsintään, sekä huoli kulttuuriperinnön säilyttämiseen. Ehdottomasti tärkeintä aina on ollut viinirypäleiden huolellinen käsittely. Tuloksena on syntynyt yksilöllisiä viinejä täynnä luonnetta.
   

  Tuottajan kotisivuille