Array
  (
  )
  

  Apple Tree Flat Semillon Sauvignon Blanc 2021

  • Tuotenro: 8111312
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  14.90 

  Viini on väriltään vaalean valkokultainen. Tuoksussa guavan ja jasmiinin aromeja. Maussa limettiä, greippiä ja aprikoosia. Erittäin houkuttelevan pehmeä sekä viipyilevä loppumaku. Kun rypäleet oli poimittu ja murskattu yön viileydessä, mehu kirkastettiin ja käyminen tapahtui keskimäärin 18 päivän aikana 12 – 20 °C:ssa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Malolaktinen käyminen estettiin hedelmäisyyden säilyttämiseksi. Viini kypsyi hiivasakan päällä 6 kuukautta ennen suodatusta ja pullotusta. Alkoholi 11,0 %, hapokkuus 7,1 g/l ja jäännössokeria 1,7 g/l. Rypäleet: Semillon 68% ja Sauvignon Blanc 32%.

  Logan Wines

  Logan Wines on perheyritys Orangen ja Mudgeen alueella, New South Walesissa, Australian itäosassa. Peter Logan innostui aikanaan viineistä ollessaan nuorena miehenä reppureissulla Euroopassa. Opiskeltuaan ensin kemistiksi, hän suoritti myöhemmin enologitutkinnon Adelaiden yliopistossa. Nykyään Peter vastaa viinien valmistuksesta ja hänen vaimonsa Hannah taasen markinnoinnista.
  Tämä Central Rangesin viinialue sijaitsee noin 250 km länteen Sydneystä ja sen itäreuna rajoittuu luonnon kauniiseen Blue Mountainin vuoristoon. Alue on Australian vanhimpia viiniviljelyseutuja, kylmän ilmanalan pioneeri ja sinne on aikoinaan istutettu mantereen ensimmäiset chardonnayt. Loganit ovat tuottaneet viinejä nyt reilun vuosikymmenen ja tilan tuotanto on viime vuosina saanut lukuisia arvostuksia kansainvälisissä kilpailuissa ja lehdistössä. Vuosituotanto on noin 650 000 pulloa.

  Tuottajan kotisivuille