Array
  (
  )
  

  Amarone Riserva Maternigo 2016 Tedeschi

  • Tuotenro: 2021400
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  99.00 

  Amarone Riserva Maternigo valmistetaan rypäleistä, jotka on korjattu Maternigon tilalla sijaitsevalta Barilan viinitarhalta. Tämän viinitarhan maaperä erottuu erittäin alhaisesta elinvoimaisuudestaan, mikä puolestaan tuottaa rypäleitä, joilla on erityisen rikas rakenne. Lopputuote on vain valikoituina vuosikertoina saatavilla oleva Amarone Riserva, jolla on upea luonne. Kypsytys Slavonian tammitynnyreissä 48 kuukautta. Tuoksu mausteinen, yhdistettynä makeiden hedelmien, kuten mustan kirsikan, herukan, vadelman ja luumun vivahteisiin. Maku vankka, hyvärakenteinen, raikas ja hedelmäinen. Hyvin tasapainoinen ja elegantin hedelmäinen, mausteinen ja samettiset tanniinit. Pitkä ja kestävä viini. Ruokana punainen liha, haudutettu ja grillattu liha, riista ja maustetut juustot. Rypäleet: 40% Corvina, 40% Corvinone, 20% Rondinella.

  Tedeschi

  Tedeschit tekevät Valpolicellan alueella viiniä jo viidennessä polvessa perinteitä vaalien. Kaiken aloitti isoisoisä Nicolo vuonna 1824. Tällä hetkellä taloa hoitavat kolmannessa polvessa Silvino ja Renzo ja Sabrina ja Riccardo neljännessä. Tedeschit viljelevät maata Gardajärven itäpuolella ja tarhoja löytyy mm. Valpolicellassa, Valpolicella Classicossa ja Soavessa sekä Bardolinossa. Alueilla he ovat keskittyneet perinteisiin rypälelajikkeisiin. Talon mottona on tehdä viiniä perinteitä kunnioittaen ja uutta teknologiaa hyväksi käyttäen, siten että talon tyyli säilyy ja jokaisella viinillä on oma persoonansa.
  Tehdystä työstä Riccardo Tedeschi on saanut hienon tunnustuksen, sillä hän sai kesäkuussa 2012 vuoden viinintekijän palkinnon Kanadassa Torontolaisen ruoka- ja viiniyhdistyksen toimesta.