Kirkkaan vaaleankeltainen ja kristallinkirkas. Tuoksussa sokeroituja ja eksoottisia hedelmiä, mantelia ja orvokkia. Maku hienovaraisen päärynäinen ja taustalla on ripaus vaniljaa. Rypäleet kerätään käsin. Alkoholikäyminen alhaisessa lämpötilassa lämpösäätelyn avulla. Tuotetta on kypsytetty tammitynnyreissä 9 kuukauden ajan. Tämä viini sopii erinomaisesti aperitiiviksi tai tarjoiltavaksi kylmien lihaleikkeleiden, merenelävien ja salaattien kera. Rypälelajike: Chenin Blanc. Jäännössokeri: 2 g/l.
Maison Laudacius
Vuonna 1961 perustettu Maison Laudacius on perheviinitila, joka kokoaa yhteen 18 intohimoista viininviljelijää ja viininviljelijää. Viiniköynnöksiä viljellään 170 hehtaarin alueella, perinteitä kunnioittaen ja ikuisesti laadusta huolehtien. Koko viininvalmistus tehdään yhdessä kellarissa kellarimestarin valvonnassa ja parhaat vuosikerrat valitaan huolellisesti. Maison Laudacius markkinoi lähes puolta AOC Montlouis-sur-Loire-viineistä, mikä mahdollistaa aitojen ja kaikkien saatavilla olevien viinien tuotannon sekä laajemman aromaattisen paletin tarjoavan valikoiman. Maison Laudacius yhdistää perinteistä osaamista ja moderneja viininvalmistustekniikoita ja on ennen kaikkea erikoistunut Montlouis’n tuotantoon perinteisin menetelmin. Yli 60 vuoden kokemuksen ansiosta osaaminen on siirtynyt sukupolvelta toiselle, samalla tuotantomenetelmiä kehittäen.