Joguet, Charles Joguet

Charles Joguet muutti 1960-luvulla Montparnasselle ollakseen yhdessä ystäviensä kanssa ja kehittääkseen taiteellisia kykyjään taidemaalarina. Isänsä kuoleman jälkeen hän palasi Chinoniin missä Père Taffoneau opetti häntä tekemään viiniä. Charles kiinnostui enemmän ja enemmän Chinonista ja sen historiasta. Domaine Charles Joguet omistaa maita, joilla viiniä viljeltiin jo

Pierre Peters

Petersin suku on alkujaan Luxemburgista. Tila on ollut suvun omistuksessa 1880-luvulta saakka, jolloin siellä viljeltiin chardonnay -rypäleitä viinin valmistusta varten. Pierre Peters astui ohjaksiin vuonna 1946 ja alkoi valmistaa omaa nimeään kantavaa samppanjaa. Hänen poikansa François Peters otti vetovastuun vuonna 1968 ja hänen työnsä ansiosta

La FÉe

La Fée Absintti oli ensimmäinen, jota ranskassa alettiin valmistaa uudelleen vuoden 1913 kiellon jälkeen. La Fée on ainoa Absintti, joka on valmistettu yhteistyössä Ranskan Absinttimuseon kanssa ja puhtaasti alkuperäisen reseptin mukaan. Absintin historia alkaa vuodesta 1792, kun ranskalainen lääkäri Pierre Ordinaire tislasi ensimmäistä kertaa vahvaa,

Chateau Du Tariquet

Tila on Artaudin perheen perustama vuonna 1912. Perustajan tyttärentyttären, Helenen, mennessä toisen maailmansodan jälkeen naimisiin espanjalaislähtöisen Pierre Grassan kanssa, kokivat tilan rakennukset ja tarhat uuden kukoistuksensa näiden nuorten käsissä. Helenelle ja Pierrelle syntyi neljä lasta, Maïté, Christiane, Françoise ja Yves. Maïté and Yves jatkoivat tilan

Champagne Laherte FrÈres

Chavotin pieni kylä sijaitsee Coteaux d’Epernayn lounaispuolella ja se on kuuluisa keskellä viinitarhoja sijaitsevasta romaanisesta kirkosta. Tällä alueella sijaitsevat myös Laherten perheen 10 hehtaarin viiniviljelmät. Tilan tuotannosta puolet tulee omilta tarhoilta ja puolet sopimusviljelijöiltä. Chavotin lisäksi rypäleitä tulee myös muutamalta muulta tarhalta; Chardonnay-lajiketta premier cru

Kientzler, Andre

André Kientzler on arvostettu, keskikokoinen Grand Cru -viinien tuottaja Ribeauvillesta. Viiden sukupolven ajan Kientzlerin talo sijaitsi keskellä Ribeauvillen kylää. Vuonna 1997 se perustettiin uudestaan keskelle viinitarhoja kaupungin ulkopuolelle. Tila on perheomistuksessa ja kaikki viinit valmistetaan omien tarhojen rypäleistä. Viljeltyä alaa on 10 hehtaaria, niistä 3,7

Chateau Lacoste Borie

Viini on Chateau Grand Puy Lacosten kakkosviini. Loistava, lempeä ja täydellinen claret korkeasti arvostetulta Cru Classé -tilalta, jonka viinit journalistit sanovat kuuluvan nykyään jo johtavien Pauillac’n tuottajien eturintamaan.  

Collet, Jean Collet & Fils

Domaine Jean Collet et Fils -tilan juuret viininvalmistuksessa ulottuvat kahden vuosisadan taakse Chablisin alueella. Jean Collet on yksi alueen parhaista tuottajista, muutamia hänen tuotteitaan pidetään jopa alueen parhaimpina. Jean Collet on yksi harvoista tuottajista, joka käyttää sekä tammitynnyrikypsytystä, että uudenaikaista terässäiliökypsytystä. Tuloksena on tyylikkäitä ja

Colin, Champagne Colin

Champagne Colin on perustettu 1829 ja jo lähes kahden vuosisadan ajan viinintekotaito on periytynyt perheessä sukupolvelta toiselle. Tila käsittää kokonaisuudessaan noin 15 hehtaaria usealla eri alueella ja maaperällä, jakautuen 65 % Vertusin, 30 % Côte du Sezannaisin ja 5 % Vallée de la Marnen ala-alueille. Champagne

Antech

Tämän suuren viinialueen erinomaisuus on yhdistelmä monimuotoisista maaperistä, poikkeuksellisista sääolosuhteista, jaloista rypälelajikkeista ja vuosisatojen viininvalmistustaidoista, joissa traditiot ja historia ovat mukana. Carcassonen ja Pyreneitten välissä 41 kaupunkia muodostaa Limouxin appellation -alueen. Tässä välimerellisessä ilmastossa viinitarhat sijaitsevat 400 metrin korkeudessa kalkkikivisessä maaperässä. Viinitarhojen pinta-alat ovat

Mongeard-mugneret

Yli kahdeksan sukupolven ajan Mongeardin suku on vaikuttanut Vosne-Romanéessa, Côte de Nuits’n keskellä, tuottaen viiniä kaikkia perinteitä kunnioittaen. Mongeardin nimi löytyy alueen vanhimmista viinin valmistukseen liittyvistä asiakirjoista. Grand Crut sijaitsevat kukkuloiden rinteillä, missä maaperä sisältää kalkkikiveä, joka antaa viineille rikkautta, lämpöä, intensiivisen värin ja täyteläisen

Pontet-barrail, Château Pontet-barrail

Château Pontet-Barrail sijaitsee Medocissa, Begadan kunnassa. Tilalla on maita yhteensä 20 hehtaaria. Bibeyn perhe on omistanut tilan vuodesta 1930 ja johdossa on tällä hetkellä on kolmas sukupolvi. Tilalla käytetään vain terässäiliökypsytystä, joka yhdessä korkean Cabernet Sauvignon -pitoisuuden kanssa takaa talon punaviineille raikkaan ja hedelmäisen luonteen.

Fransac, Maison-roullet-fransac

Maison Roullet-Fransac on vuonna 1838 perustettu konjakkitalo. Talo kantaa vielä alkuperäistä nimeään, ja on edelleen Roulletin suvun omistuksessa. Kaikki tislaukset ja sekoitukset sekä kypsennysvaiheet tehdään sukuun kuuluvan henkilön valvonnassa. Alusta lähtien on talossa arvostettu ja säästetty hyvien vuosien tisleitä, näin heillä on tarjota esimerkillinen ja

Domaine RÉmy Gresser

Domaine Gresser sijaitsee Andlaun kunnassa, Strasbourgin ja Colmarin välillä, Mont Ste Odilen alarinteillä. Tilan on perustanut jo vuonna 1520 Thiébault Gresser ja nykyään viljelyksiä hoitaa hänen jälkeläisensä Rémy Gresser. Tilaa hoidetaa TYFLO-järjestön periaatteiden mukaisesti kunnioittaen biologisia viljelymenetelmiä. Tilan viinit ovat luomua.

Girardin, Vincent Girardin Sarl

Vincent Girardin on Santenayn kuuluisuutta niittänyt nouseva tähti, joka aloitti toimintansa vuonna 1994. Hän hankki tällöin uuden talon, uudet tuotantotilat, kauniin vaimon, lisää maata ja oikeuden käydä viinikauppaa. Girardin tuottaa viinejä sekä omilta viljelmiltään, että muualta Côte de Beaunesta ostamistaan rypäleistä. Hän ei osta valmista