Chateau Taillefer

Cohenin perheen omistukseen kuuluva Chateau Vieux Taillefer käsittää 4,8 hehtaaria viinitarhoja, joilla tuotetaan kolmea Saint-Emilion Grand Cru -alueen viiniä; Chateau Vieux Taillefer, Pavillon de Taillefer ja Blanc du Château Vieux Taillefer. Viinitarhat ja tilan rakennukset on täysin uudistettu ja remontoitu vuonna 2007. Viinitarhoilla noudatetaan tunnettujen agronomien

Cave De L’abbé Rous

Cave de l`Abbé Rous on nimetty 1800-luvulla eläneen papin kunniaksi, sillä hän oli ensimmäinen, joka myi banyulsin viinejä pulloissa rahoittaakseen kirkkonsa rakentamisen. Tänä päivänä tämän arvostetun osuuskunnan muodostavat 750 viininviljelijää, jotka viljelevät köynnöksiä yhteensä 1150 hehtaarin alalla. Viinitarhat sijaitsevat aivan Espanjan rajan tuntumassa jyrkillä rinteillä,

Domaine Du Mas Becha

Domaine Mas Bechan 25 hehtaarin tila sijaitsee Cotes du Roussillonin viinialueella etelä-ranskassa, lähellä Espanjan rajaa. Tämä Ranskan aurinkoisin viinialue kattaa yhteensä 5600 ha viinitarhoja 118 kylän alueella. Maaperä on hyvin kalkkipitoista savea, jonka seassa on runsaasti pyöreitä kiviä, jonka ansiosta maaperä läpäisee hyvin vettä ja

Domaines Devillard

Domaines Devillard on perheyritys Mercureyn kylässä, Côte Chalon¬naisen alueella Burgundissa. Yritys omistaa neljä itsenäistä viinitilaa Côte de Nuits’n ja Mâconnais’n välillä: - Château de Chamirey, Mercurey - Domaine des Perdrix, Nuits-Saint-Georges - Domaine de la Garenne, Mâconnais - Domaine de la Ferté, Givry Historiallinen Chateau de Chamirey on Devillardin pääpaikka

Maison Camille Cayran

Maison Camille Cayranin viinien laatu on jo 80 vuoden ajan pohjautunut Rhonen alueen pienten ja keskisuurten viininviljelijöiden tuotantoon. Tänä päivänä Camille Cayranin viinien rypäleet tulevat yli 2500 palstalta eri puolilta Etelä-Rhonea. Näistä rypäleistä enologi, pääviinintekijä Thierry Caymaris valmistaa erinomaisen hinta/laatu –suhteen omaavia viinejä yhdessä 80

Thunevin

Château Valandraud on kovan työn hedelmä. Jean-Luc Thunevinin ja Murielle Andraudin intohimoinen suhtautuminen viiniin ja menestyksekäs historia viinikauppiaina loi heille pohjan luoda jotain uniikkia viinimaailmaan. Vuonna 1989 he ostivat pienen 0,6 hehtaarin tilan Saint Emilionin alueelta, Pavie-Macquin ja La Clotten välisestä laaksosta. Vähitellen ostettiin

Xavier Wines

Viimeisten 15 vuoden ajan enologi Xavier Vignon on noussut kansainväliseen arvostukseen nimenomaan useiden parhaiden Châteauneuf-du-Pape -viinien tekijänä. Xavier Vignon on konsultti-enologi, joka työskentelee monien johtavien viinitilojen kellareissa eteläisen Rhônen alueella. Asiakkaina hänellä on yli 300 tilaa. Suhtautuen intohimoisesti Rhônen terroiriin ja tyyliin, mutta samalla uskoen,

Domaine Elisabeth

Domaine d’Elisabeth on konjakin alueen sydämessä sijaitseva vanha maatila, joka on perustettu vuonna 1767. Tila on sitoutunut luonnonmukaiseen viljelyyn vuodesta 1997 alkaen. Viiniköynnöksiä viljellään ilman kemiallisia tuotteita, noudattaen Ecocert-järjestön sertifioimia menetelmiä. Näin pystytään tuottamaan luonnollisia ja laadukkaita viinejä luotettavasti. Tilan koko on 86,5 hehtaaria ja viinitarhoille

Champagne Geoffroy

René Geoffroy Champagne House on perustettu 1600-luvulla keskelle Marne-laakson aluetta. Aluksi tila toimi sopimusviljelijänä muille samppanjataloille, ja nyt viimeisen 3 sukupolven aikana tila on siirtynyt viininvalmistajaksi. Alusta lähtien talo on ollut puhtaasti perheyritys ja on nykyään erityisen ylpeä omistaja-viljelijä (Récoltant-Manipulant) -statuksestaan. Tilan14 hehtaaria viljelyksiä luokitellaan Premier Cru-tarhoiksi

Chateau De Fosse-sÈche

Chateau de Fosse-Sèchen viinit ovat olleet tunnettuja jo keskiajalla ja hyvin säilyneet keskiaikaiset viinitankit ovat osoitus tilan pitkästä historiasta. Nykyiset omistajat ostivat tilan marraskuussa 1998 ja se on ainutlaatuinen ainakin kahdesta syystä. Ensimmäinen on maaperä. Tämä Saumur -viinitarha on istutettu lähes yksinomaan liitu- ja/tai kalkkipitoiselle maaperälle.

Chateau Cayx

Château de Cayx sijaitsee Cahorsin viinialueen sydämessä Luzechin kunnassa ja sen historia ulottuu 1400-luvulle. Tilan muinainen linnoitus rakennettiin ohjaamaan Lot -joen liikennettä ja se valvoi ympäröiviä kukkuloita sekä joen mutkassa sijaitsevaa pientä Caixin kylää. Linnakkeelle tehtiin vuosisatojen kuluessa useita uudistuksia sekä laajennuksia ja nykymuodossaan se

Château Franc Pourret

Ets Ouzolias on perustettu vuonna 1889 ja siihen kuuluu kolme eri tilaa. Chateau Franc Pourret sijaitsee Saint-Emilionin viiniviljelyn sydänalueella, jossa viiniköynnökset kasvavat maaperältään saven ja kalkkikiven hallitsemilla rinteillä tuottaen voimakkaita viinejä, jotka kestävät erinomaisesti ikäännyttämistä. Tilan pinta-ala on 5 hehtaaria, jolla viljellään merlot-

Château Clos Plince

Pomerolin alueen sydämessä, Chateau Gombaude-Guillot tuottaa viinejä, joissa yhdistyvät tasapainoinen runsaus hienostuneisuuteen ja monimuotoisuuteen. Tilaan kuuluu 8 hehtaaria köynnöksiä ja koko tuotanto on luomusertifioitua.

Château Gombaude – Guillot

Pomerolin alueen sydämessä, Chateau Gombaude-Guillot tuottaa viinejä, joissa yhdistyvät tasapainoinen runsaus hienostuneisuuteen ja monimuotoisuuteen. Tilaan kuuluu 8 hehtaaria köynnöksiä ja koko tuotanto on luomusertifioitua.

Champagne Veuve A. Devaux

Champagne Devauxin perustivat veljekset Jules ja Auguste Devaux vuonna 1846. Alkuaan talo sijaitsi Epernayssa ja myöhemmin se muutettiin nykyiselle Domaine de Villeneuven tilalle Bar-Syr-Seinen alueelle. Champagne Devaux menestyi heti alusta alkaen hyvin ja siirtyi sukupolvelta toiselle. Madam Veuve Augusta Devauxin johdolla 1800-luvun lopulla

Domaine Henry Fessy

Vuonna 1888 Fessyn perhe perusti viinitilan Brouillyn alueelle. Vuosien mittaan he ovat laajentaneet tuotantoaan ostamalla huolellisesti valiten viinitarhoja useimmilta Beaujolais Cru-luokitetulta alueelta. Fessyn filosofiana on tarjota omilta tarhoilta erittäin persoonallisia viinejä, jotka ilmaisevat todellista paikan ja alkuperän olemusta. Nykyään Henry Fessy viljelee noin 70 hehtaaria viinitarhoja,

Maison Louis Latour

Maison Louis Latour on yksi arvostetuimmista négociant-éléveurs -perheyrityksistä Burgundissa. Louis Latour tunnetaan koko maailmassa laadukkaista puna- ja valkoviineistään ja yhtiö on rakentanut mainetta perinteitä kunnioittaen sekä uusia innovaatiota kehittäen. Vaikka yritystä pidetään yhtenä perinteisimmistä burgundituottajista, on Maison Louis Latour  myös edelläkävijä muidenkin alueiden viinituotannossa. Nämä viinit

Domaine Fouassier

Fouassierin viinitilan ovat luoneet useat sukupolvet. Tällä hetkellä 9. ja 10. sukupolvien mukana jatkuu alkuperäisten perustajien osaaminen ja kunnioitus alueen maaperään ja ilmasto-olosuhteisiin. Nämä perinteet linjaavat toiminnot kellarissa ja viiniköynnösten keskellä ja tuottavat lopputuloksena suuret Sancerre -viinit. Terrroirin kunnioittaminen on eettinen kysymys Domaine Fouassierin mukaan.

Remoissenet Pere & Fils

Remoissenet Père et Fils, on vanha ja vakiintunut nimi, joka on nykyään nostanut arvoaan maineikkaana tuottajana. Viinitalo on perustettu vuonna 1877 ja tätä epätavallista ja kiinnostavaa yhtiötä johti noin 30 vuoden ajan Roland Remoissenet, kunnes vuonna 2005, hän 75 vuoden iässä päätti vetäytyä yrityksen johdosta, yritys

Chateau Cissac

Chateau Cissacin kaunista, 1700-luvulta peräisin olevaa linnaa emännöi nykyään Marie Vialard, jonka suvun omistuksessa tila on ollut jo 5 sukupolven ajan. Tilan 65 hehtaaria sijaitsevat Cissacin kunnassa, St. Estephen ja Pauillacin välissä. Maaperä alueella on pääasiassa hienoa soraa ja hieman kalkkia. Pinta-alasta yli 50 ha

Delas Freres

Delas Frères perustettiin vuonna 1835, kun Charles Audibert ja Philippe Delas ostivat 40-vuotiaan Maison Juniquen viinitilan, tila nimettiin uudelleen Audibert&Delasiksi. Dynaamiset ja osaavat tekijät saavuttivat pian suurta mainetta tilalleen, he voittivat lukuisia merkittäviä kansainvälisiä kilpailuja, mm. kultamitalin Sydneyssä 1879. Philippe Delasilla oli kaksi poikaa, Henri