Tinon, Samuel Tinon

Ranskalaissyntyinen Samuel Tinon oli ensimmäinen ranskalainen, joka asettui asumaan pysyvästi Tokajiin vuonna 1991. Hän syntyi Bordeaux’ssa ja opiskeli viininviljelyä ja enologiaa. Valmistuttuaan vuonna 1989, hän kierteli ympäri Australiaa, Chileä ja Italiaa lentävänä viinintekijänä. Sen jälkeen hän työskenteli eri Tokajin tuottajilla kymmenen vuotta ja aloitti oman

Girardin, Vincent Girardin Sarl

Vincent Girardin on Santenayn kuuluisuutta niittänyt nouseva tähti, joka aloitti toimintansa vuonna 1994. Hän hankki tällöin uuden talon, uudet tuotantotilat, kauniin vaimon, lisää maata ja oikeuden käydä viinikauppaa. Girardin tuottaa viinejä sekä omilta viljelmiltään, että muualta Côte de Beaunesta ostamistaan rypäleistä. Hän ei osta valmista

Collet, Jean Collet & Fils

Domaine Jean Collet et Fils -tilan juuret viininvalmistuksessa ulottuvat kahden vuosisadan taakse Chablisin alueella. Jean Collet on yksi alueen parhaista tuottajista, muutamia hänen tuotteitaan pidetään jopa alueen parhaimpina. Jean Collet on yksi harvoista tuottajista, joka käyttää sekä tammitynnyrikypsytystä, että uudenaikaista terässäiliökypsytystä. Tuloksena on tyylikkäitä ja

London & Scottish International

London & Scottish on perustettu 1993 ajatuksena tuottaa laadukkaita tisleitä Englannin markkinoille. Vuonna 1997 yritys on lähtenyt kehittämään orgaanisten ja FairTrade -tisleiden tuottamista ja vuosien työn tuloksena löytänyt yhteistyökumppanit orgaanisten viljojen ja mausteiden viljelijöihin Englannissa sekä orgaanisten sokeriruokojen viljelijoihin Paraguayssa.Viljelmät sijoittuvat Arroyos y Esteros- alueelle,

Colin, Champagne Colin

Champagne Colin on perustettu 1829 ja jo lähes kahden vuosisadan ajan viinintekotaito on periytynyt perheessä sukupolvelta toiselle. Tila käsittää kokonaisuudessaan noin 15 hehtaaria usealla eri alueella ja maaperällä, jakautuen 65 % Vertusin, 30 % Côte du Sezannaisin ja 5 % Vallée de la Marnen ala-alueille. Champagne

Moser, Weingut Sepp Moser

Jo vuodesta 1848 on viinin tekemisen taito periytynyt sukupolvelta toiselle Moserin perheessä. 1950-luvulla Lenz Moser teki vallankumouksen viljelytekniikkaan kehittämällä High vine training -järjestelmänsä. Vuonna 1986 hänen poikansa Sepp Moser otti hoitoonsa perheen viinitarhat. Isä keskittyi tekemään volyymiä ja poika keskittyi laatuun. Sepp Moserilla on tarhoja

Antech

Tämän suuren viinialueen erinomaisuus on yhdistelmä monimuotoisista maaperistä, poikkeuksellisista sääolosuhteista, jaloista rypälelajikkeista ja vuosisatojen viininvalmistustaidoista, joissa traditiot ja historia ovat mukana. Carcassonen ja Pyreneitten välissä 41 kaupunkia muodostaa Limouxin appellation -alueen. Tässä välimerellisessä ilmastossa viinitarhat sijaitsevat 400 metrin korkeudessa kalkkikivisessä maaperässä. Viinitarhojen pinta-alat ovat

Burmester

Burmesterin historia juontaa aina vuoteen 1730 saakka, jolloin Henry Burmester ja John Nash perustivat Burmester & Nash Trading Companyn. Parinkymmenen vuoden kuluttua yritys muutti Portugaliin ja keskittyi portviiniin. 1700-luvun lopussa yritys siirtyi Henry Burmesterin poikien hallintaan. Burmesterin suku on alkujaan lähtöisin Saksasta, pienestä kaupungista nimeltä

Boffa, Alfiero

Boffat omistavat ja vuokraavat yhteensä 25 ha viinitarhoja San Marzanossa ja Nizza Monferratossa Piemontessa. Heidän viinitilansa Vigne Uniche di Alfiero Boffan vuosituotanto on yhteensä n. 100.000 pulloa, pääasiassa punaviinejä. Alfiero Boffa on uuden tyylin tuottaja, joka tekee moderneja, vanhoista köynnöksistä alhaisin satomäärin tuotettuja huipputuotteita. Talon

Molitor, Markus Molitor

Molitorin suku on valmistanut viiniä jo kahdeksan sukupolven ajan. Tällä hetkellä tilaa isännöi Markus Molitor yhdessä vaimonsa Verenan kanssa. Isä Molitor on myös yhä aktiivisesti mukana viininteossa. Omistuksessaan Molitoreilla on yli 50 hehtaaria maita Keski-Moselissa, lähellä kuuluisaa Berkastelia. Heidän tarhansa ovat niittäneet paljon mainetta, jalokivenä

Bodegas Pittacum

Bodegas Pittacum löytyy Arganzan kaupungin kupeesta. Täällä Bierzon kauniissa maisemissa sijaitsee pitkäaikainen viininviljelyksen ja – valmistuksen perintö. Tällä alueella on omat jäljittelemättömät aksenttinsa, jotka tekevät pesäeroa muista viinintuotantoalueista Iberian niemimaalla. Bierzo, joka sijaitsee luoteeseen Leónen maakunnassa, on kooltaan 2.954,28 km2 ja se kattaa 18 % koko