Tenuta Castelbuono

Tenuta Castelbuono on Lunelli Groupin omistuksessa oleva tila Umbriassa. Tämä tila tuottaa lähinnä Sangiovese ja Sagrantino -lajikkeista viinejä Montefalcon ja Beragnan alueilta. Sagrantino di Montefalco on yksi arvostetuimmista ja harvinaisimmista DOCG -viineistä Italiassa.

La FÉe

La Fée Absintti oli ensimmäinen, jota ranskassa alettiin valmistaa uudelleen vuoden 1913 kiellon jälkeen. La Fée on ainoa Absintti, joka on valmistettu yhteistyössä Ranskan Absinttimuseon kanssa ja puhtaasti alkuperäisen reseptin mukaan. Absintin historia alkaa vuodesta 1792, kun ranskalainen lääkäri Pierre Ordinaire tislasi ensimmäistä kertaa vahvaa,

Marchesi Di Barolo

Marchesi di Barolo on historiallinen ja arvostettu viinintuottaja aivan Piemonten sydänalueilta. Tilan omistukseen kuuluu yli 50 hehtaaria parhaimpia viljelymaita Nebbiolon, Barberan ja Dolcetton hallitessa valtaosaa näistä. Jonkin verrran tuotantoa on myös valkoisille lajikkeille kuten Cortese ja Moscato. Marchesi di Barolo Wine House on yksi harvoista

Tenuta Col D’orcia

Della Ciaian suku perusti myöhemmin Fattoria di Sant`Angelon nimellä tunnetun tilan 1700-luvulla. Tila siirtyi 1800-luvun lopussa Francheseille ja 1900-luvun alussa talo keskittyi tuottamaan Brunelloa ja perinteistä Moscadelloa, mikä ilmenee tilan osallistumisesta vuonna 1933 järjestettyihin Italian hienojen viinien myyntinäyttelyyn Sienassa. Tila jakautui kahtia vuonna 1958 tuolloin

Chateau Du Tariquet

Tila on Artaudin perheen perustama vuonna 1912. Perustajan tyttärentyttären, Helenen, mennessä toisen maailmansodan jälkeen naimisiin espanjalaislähtöisen Pierre Grassan kanssa, kokivat tilan rakennukset ja tarhat uuden kukoistuksensa näiden nuorten käsissä. Helenelle ja Pierrelle syntyi neljä lasta, Maïté, Christiane, Françoise ja Yves. Maïté and Yves jatkoivat tilan

Champagne Laherte FrÈres

Chavotin pieni kylä sijaitsee Coteaux d’Epernayn lounaispuolella ja se on kuuluisa keskellä viinitarhoja sijaitsevasta romaanisesta kirkosta. Tällä alueella sijaitsevat myös Laherten perheen 10 hehtaarin viiniviljelmät. Tilan tuotannosta puolet tulee omilta tarhoilta ja puolet sopimusviljelijöiltä. Chavotin lisäksi rypäleitä tulee myös muutamalta muulta tarhalta; Chardonnay-lajiketta premier cru

Kientzler, Andre

André Kientzler on arvostettu, keskikokoinen Grand Cru -viinien tuottaja Ribeauvillesta. Viiden sukupolven ajan Kientzlerin talo sijaitsi keskellä Ribeauvillen kylää. Vuonna 1997 se perustettiin uudestaan keskelle viinitarhoja kaupungin ulkopuolelle. Tila on perheomistuksessa ja kaikki viinit valmistetaan omien tarhojen rypäleistä. Viljeltyä alaa on 10 hehtaaria, niistä 3,7

Sandrone, Sandrone Luciano

Luciano Sandronea pidetään Barolon parhaimpiin kuuluvana uuden polven viinin tekijänä. Viinitalon hän perusti vasta vuonna 1978, mutta kasvettuaan viinin ympäröimänä on hän osannut ottaa inspiraationsa perinteistä, käyttäen maltillisesti uutta tekniikkaa hyväkseen. Luciano ja hänen veljensä Luca tuottavat viiniä vain Nebbiolo, Barbera ja Dolcetto -rypäleistä. Heidän

Cantina Vini Marsala Martinez Srl.

Vuonna 1866 Carlo Martinez osti yhden Sisilian historiallisimmista Marsala-tiloista. Tuosta lähtien tilalla on valmistettu saman suvun toimesta laadukkaita viinejä. Martinezin suvun ystäviin ja tuotannon vaikuttajiin kuului myös Ignazio Florio, Sisilian talouselämän johtavia hahmoja. Nykyään tilan kapasiteetti on noin 40 000 hehtolitraa, joista 8 000 hehtolitraa

Chateau Lacoste Borie

Viini on Chateau Grand Puy Lacosten kakkosviini. Loistava, lempeä ja täydellinen claret korkeasti arvostetulta Cru Classé -tilalta, jonka viinit journalistit sanovat kuuluvan nykyään jo johtavien Pauillac’n tuottajien eturintamaan.  

Pradeaux, Chateau Pradeaux

Bandol tunnetaan pitkään kestävistä lähinnä mourvèdrestä valmistetuista täyteläisistä ja runsaista punaviineistä. Muitakin rypäleitä ja viinityyppejä löytyy, mutta ne eivät roséta lukuun ottamatta ole yltäneet samaan arvostukseen. Alueen arvostetuimpiin tuottajiin kuuluva Château Pradeaux on Portaliksen suvun vuodesta 1752 saakka omistama tila. Tilan hankki suvun omistukseen Napoleonin

Tiefenbrunner

 Tiefenbrunner Castel Turmhofin tila sijaitsee Kurtatschin kylässä Etelä-Tirolisssa ja sen viininviljelyn historia juontuu aina 1100-luvulle saakka. Nykyiset omistajat Herbert Tiefenbrunner ja hänen poikansa Christof vastaavat noin 700 000 pullon vuosittaisesta tuotannosta. Viinit jakautuvat 70 % punaisiin ja 30 % valkoisiin. Alueen vaikeakulkuiset maastot luovat haasteita

Nittnaus, Weingut Hans Und Christine Nittnaus

Land of the great wines - Austria - Burgenland - Lake Neusiedl. Nittnausin perheen viinihistoria ulottuu aina vuoteen 1683, jolloin suvun ensimmäinen viinitilan omistus on dokumentoitu. Tämä Itävallan suurimmalle viinialueelle sijoittuva tila on tuottanut viinejä aina noista ajoista lähtien kunnioittaen seudun viljelyolosuhteiden poikkeuksellisuutta. Varsinkin Neusiedl

Joguet, Charles Joguet

Charles Joguet muutti 1960-luvulla Montparnasselle ollakseen yhdessä ystäviensä kanssa ja kehittääkseen taiteellisia kykyjään taidemaalarina. Isänsä kuoleman jälkeen hän palasi Chinoniin missä Père Taffoneau opetti häntä tekemään viiniä. Charles kiinnostui enemmän ja enemmän Chinonista ja sen historiasta. Domaine Charles Joguet omistaa maita, joilla viiniä viljeltiin jo

Pierre Peters

Petersin suku on alkujaan Luxemburgista. Tila on ollut suvun omistuksessa 1880-luvulta saakka, jolloin siellä viljeltiin chardonnay -rypäleitä viinin valmistusta varten. Pierre Peters astui ohjaksiin vuonna 1946 ja alkoi valmistaa omaa nimeään kantavaa samppanjaa. Hänen poikansa François Peters otti vetovastuun vuonna 1968 ja hänen työnsä ansiosta

Vale Dona Maria, Quinta Vale Dona Maria

Cristiano van Zellerillä on pitkä historia Douron alueen viinintekijänä. Aikaisemmin hän on toiminut viinintekijänä ja osaomistajana Quinta do Novalissa. Vuonna 1995 hän kuitenkin perusti ensimmäisen täysin oman viinitilansa (Quinta de Vale da Mina), ja vuotta myöhemmin hän otti hoitoonsa vaimonsa suvun omistuksessa olevan Quinta do

Luxardo S.p.a.

Luxardo on perustettu vuonna 1821 ja on yhä edelleen täysin perheyhtiö ja yksi Euroopan vanhimmista liköörejä valmistavista yrityksistä. Yritys perustettiin Zaran kaupunkiin Dalmatian rannikolle, josta se toisen maailmansodan jälkeen siirtyi Padovan lähelle ja alkuaikoina Luxardo niitti mainetta myymällä tuotteitaan mm Itävallan hoville. Nykyään jo kuudes

Collet, Jean Collet & Fils

Domaine Jean Collet et Fils -tilan juuret viininvalmistuksessa ulottuvat kahden vuosisadan taakse Chablisin alueella. Jean Collet on yksi alueen parhaista tuottajista, muutamia hänen tuotteitaan pidetään jopa alueen parhaimpina. Jean Collet on yksi harvoista tuottajista, joka käyttää sekä tammitynnyrikypsytystä, että uudenaikaista terässäiliökypsytystä. Tuloksena on tyylikkäitä ja

London & Scottish International

London & Scottish on perustettu 1993 ajatuksena tuottaa laadukkaita tisleitä Englannin markkinoille. Vuonna 1997 yritys on lähtenyt kehittämään orgaanisten ja FairTrade -tisleiden tuottamista ja vuosien työn tuloksena löytänyt yhteistyökumppanit orgaanisten viljojen ja mausteiden viljelijöihin Englannissa sekä orgaanisten sokeriruokojen viljelijoihin Paraguayssa.Viljelmät sijoittuvat Arroyos y Esteros- alueelle,

Colin, Champagne Colin

Champagne Colin on perustettu 1829 ja jo lähes kahden vuosisadan ajan viinintekotaito on periytynyt perheessä sukupolvelta toiselle. Tila käsittää kokonaisuudessaan noin 15 hehtaaria usealla eri alueella ja maaperällä, jakautuen 65 % Vertusin, 30 % Côte du Sezannaisin ja 5 % Vallée de la Marnen ala-alueille. Champagne

Moser, Weingut Sepp Moser

Jo vuodesta 1848 on viinin tekemisen taito periytynyt sukupolvelta toiselle Moserin perheessä. 1950-luvulla Lenz Moser teki vallankumouksen viljelytekniikkaan kehittämällä High vine training -järjestelmänsä. Vuonna 1986 hänen poikansa Sepp Moser otti hoitoonsa perheen viinitarhat. Isä keskittyi tekemään volyymiä ja poika keskittyi laatuun. Sepp Moserilla on tarhoja

Antech

Tämän suuren viinialueen erinomaisuus on yhdistelmä monimuotoisista maaperistä, poikkeuksellisista sääolosuhteista, jaloista rypälelajikkeista ja vuosisatojen viininvalmistustaidoista, joissa traditiot ja historia ovat mukana. Carcassonen ja Pyreneitten välissä 41 kaupunkia muodostaa Limouxin appellation -alueen. Tässä välimerellisessä ilmastossa viinitarhat sijaitsevat 400 metrin korkeudessa kalkkikivisessä maaperässä. Viinitarhojen pinta-alat ovat

Burmester

Burmesterin historia juontaa aina vuoteen 1730 saakka, jolloin Henry Burmester ja John Nash perustivat Burmester & Nash Trading Companyn. Parinkymmenen vuoden kuluttua yritys muutti Portugaliin ja keskittyi portviiniin. 1700-luvun lopussa yritys siirtyi Henry Burmesterin poikien hallintaan. Burmesterin suku on alkujaan lähtöisin Saksasta, pienestä kaupungista nimeltä