Domaine Henry Fessy

Vuonna 1888 Fessyn perhe perusti viinitilan Brouillyn alueelle. Vuosien mittaan he ovat laajentaneet tuotantoaan ostamalla huolellisesti valiten viinitarhoja useimmilta Beaujolais Cru-luokitetulta alueelta. Fessyn filosofiana on tarjota omilta tarhoilta erittäin persoonallisia viinejä, jotka ilmaisevat todellista paikan ja alkuperän olemusta. Nykyään Henry Fessy viljelee noin 70 hehtaaria viinitarhoja,

Terre Di Valgrande

Suuri viinin ystävä, Matteo Zandonella Sarinuto perusti Terre Valgranden Veronaan vuonna 2006. Tätä kuuluisaa kaupunkia ympäröivät Valpolicellan laaksot, jossa valmistetaan kuuluisaa Amarone della Valpolicellaa ja juuri tämä viini on Terre di Valgranden jalokivi. Matteo valitsee parhaat rypäleet suoraan tuottajilta ja rypäleet toimitetaan Valgranden kuivaamoon, jossa

Chapel Down

Mielestämme meillä on jotain hyvin erikoista tarjota Chapel Down -kuohuviinien myötä. Loistava tiimi erittäin ammattitaitoisia, lahjakkaita ihmisiä luovat maailmanluokan tasoa olevia, mielenkiintoisia, erottuvia ja palkittuja viinejä, jotka yllättävät ja ihastuttavat vaativiakin kuluttajia. Menestyksen salaisuus on se, että perusteet geologiaan, maaperään ja näkökulmaan viinin valmistuksessa ovat sopusoinnussa

Villa Rinaldi

Sukupolvien ajan Rinaldin perhe on tehnyt klassisia viinejä Veneton alueella, noudattaen vanhojen viininvalmistustekniikoiden perinteitä. Tila on perustettu 1800-luvun lopulla Marcello Rinaldin toimesta ja nykyään tilaa johtaa Rinaldo Rinaldi. Juuri Rinaldo Rinaldin aloitteesta, 1960-luvun alkupuolella tilan tuotanto laajennettiin kuohuviineihin ja talon maine viinimaailman aatelisiin kuuluvana luotiin.

Compagnia Di Ermes

Compagnia di Ermes perustettiin Olevano Romanon alueelle vuonna 2003 kolmen ystävyksen viinitarhat yhdistämällä. Pääasiallisena tarkoituksena oli edistää ja tehostaa Cesanese -rypäleestä valmistettujen viinien tietoisuutta. Cesanese on tunnetuin native-lajike, punainen rypäle samannimisellä laatuviinialueella Lazion maakunnassa. Köynnöksen viljelyfilosofia heijastaa harmonisen sekoituksen perinteitä ja innovaatiota. Historiallisia viinitiloja viljellään

Weingut Rudi Pichler

Rudi Pichlerin filosofiana on tehdä viinejä, jotka ovat aitoja ja säilyttävät selkeän identiteetin, joka pohjautuu Wachaun alueen eri maaperien, mikroilmastojen ja viljelymenetelmien yhdistelmiin. Pichlerin perhe on ollut mukana viininviljelyssä Wachaun alueella monien sukupolvien ajan. Päärakennus Wösendorfissa on rakennettu vuonna 1575 ja tuli perheen omistukseen vuonna 1884.

Champagne Veuve A. Devaux

Champagne Devauxin perustivat veljekset Jules ja Auguste Devaux vuonna 1846. Alkuaan talo sijaitsi Epernayssa ja myöhemmin se muutettiin nykyiselle Domaine de Villeneuven tilalle Bar-Syr-Seinen alueelle. Champagne Devaux menestyi heti alusta alkaen hyvin ja siirtyi sukupolvelta toiselle. Madam Veuve Augusta Devauxin johdolla 1800-luvun lopulla

Bessa Valley Winery Ltd

Bessa Valley estate on perustettu vuonna 2001 ja se käsittää 300 hehtaarin tilan Pazardzhikin alueella, 120km kaakkoon Sofiasta. Viinitila sijaitsee historiallisen, antiikin Traakian aikaisen Maltepesen kylän alueella ja viinituotanto juontuu täällä aina viidennelle vuosisadalle ennen ajanlaskumme alkua. Tilan omistavat ja tuotannosta vastaavat yhteistyössa TxB International Fine

Domaine Fouassier

Fouassierin viinitilan ovat luoneet useat sukupolvet. Tällä hetkellä 9. ja 10. sukupolvien mukana jatkuu alkuperäisten perustajien osaaminen ja kunnioitus alueen maaperään ja ilmasto-olosuhteisiin. Nämä perinteet linjaavat toiminnot kellarissa ja viiniköynnösten keskellä ja tuottavat lopputuloksena suuret Sancerre -viinit. Terrroirin kunnioittaminen on eettinen kysymys Domaine Fouassierin mukaan.

Remoissenet Pere & Fils

Remoissenet Père et Fils, on vanha ja vakiintunut nimi, joka on nykyään nostanut arvoaan maineikkaana tuottajana. Viinitalo on perustettu vuonna 1877 ja tätä epätavallista ja kiinnostavaa yhtiötä johti noin 30 vuoden ajan Roland Remoissenet, kunnes vuonna 2005, hän 75 vuoden iässä päätti vetäytyä yrityksen johdosta, yritys

Fifty Pounds Gin

Kun William of Orange 1700-luvun alussa kielsi alkoholin maahantuonnin Englantiin, lisääntyi paikallisen ginin tuotanto ja kulutus räjähdysmäisesti. Kotipoltto oli yleistä ja joka viidennessä Lontoon kodissa valmistettiin giniä myyntiin. Tätä surkealaatuisen ginin kulutuksen aikaa kutsuttiinkin ”Gin Craze -periodiksi”. Tilanne paheni ja vuonna 1736 annettiin asetus, jossa tislaus

Alfred Schladerer

Korkealaatuisten tuotteiden tislaus vain parhaita raaka-aineita käyttämällä, on ollut Schladererin tislaamon tavoitteena aina siitä asti, kun Sixtus Schladerer perusti tislaamon pieneen Staufenin kaupunkiin Schwarzwaldissa vuonna 1844. Tänä päivänä The Alfred Schladerer GmbH, Alte Schwarzwälder Hausbrennerei, myy Saksassa vuosittain premium-luokan hedelmätisleitä yli 1,5 miljoonaa pulloa, joka on

Quinta Nova

Quinta Nova de Nossa Senhora do Carmo sijaitsee Cima Corgon alueella, lähellä Pinhãon kylää, ja on yksi kauneimmista Quintoista Douro -joen laaksossa. Quinta Nova de Nossa Senhora do Carmon tila on yhteensä 120 hehtaaria, joista 85 ha on istutettu viiniköynnöksille. Tilan historiallista arvoa Quintalla on huolellisesti

Weingut Ploder – Rosenberg

Ploder-Rosenbergin viinitila sijaitsee St. Peterissä, Ottersbachissa, keskellä Styrian Vulkanland-aluetta. Ihastuttavan kumpuileva maasto sijaitsee eteläeurooppalaisen ilmaston vaikutusalueella. Alue on kuuluisa hedelmäisistä ja raikkaista viineistään. Jyrkillä vihreillä rinteillä kasvavat ennen kaikkea Welschriesling, Sauvignon Blanc ja Morillon, me tunnemme rypäleen paremmin nimellä Chardonnay. Ennen kaikkea hedelmäiset valkoiset lajikkeet

Laurenz V.

  Huhtikuussa 2005 Laurenz Maria Moser V, kuuluisan itävaltalaisen Lenz Moser-viiniperheen jälkeläinen, omistautui kokonaan Grüner Veltliner -lajikkeen viljelyn kehittämiseen kahden kumppaninsa kanssa. Franz Schweiger, koulutettu kirjanpitäjä ja taloustieteen asiantuntija, otti vastuun taloudellisesta puolesta, Dieter Hüblerin huolehtiessa markkinoinnista ja jakelusta ja Laurenz Marian keskittyessä viinitarhoihin ja viininvalmistukseen. Innostus

Cantine Dei

Vuonna 1964, Alibrando Dei, Maria Caterinan isoisä osti ensimmäisen palstansa historialliselta Bossanon tarhalta. Bossano on ollut erittäin suosittu ja tärkeä viinitarha-alue Montepulcianossa. Nykyään siellä syntyy Montepulciano Riserva Bossona. Myöhemmin vuonna 1973 Alibrando Dei osti Villa Martienan koko tilan ja sen upean päärakennuksen. Tämän todella kauniin ja

Ditta Bortolo Nardini S.p.a.

Bortolo Nardini perusti tislaamon Bassanoon vuonna 1779 Brenta-joen varteen, Ponte Vecchio–sillan kupeeseen ja tuo silta on edelleen kuvattuna Italian vanhimman tislaamon, Nardinin huippulaatuisten tuotteiden etiketeissä. Nardini on yleisesti arvostettu Italian parhaimmaksi grappa- ja viinatisleiden tuottajaksi ja tuotteiden korkean laadun aistii jo heti ensi nuuhkaisulla. Vuosien aikana

Maison Louis Latour

Maison Louis Latour on yksi arvostetuimmista négociant-éléveurs -perheyrityksistä Burgundissa. Louis Latour tunnetaan koko maailmassa laadukkaista puna- ja valkoviineistään ja yhtiö on rakentanut mainetta perinteitä kunnioittaen sekä uusia innovaatiota kehittäen. Vaikka yritystä pidetään yhtenä perinteisimmistä burgundituottajista, on Maison Louis Latour  myös edelläkävijä muidenkin alueiden viinituotannossa. Nämä viinit

Chateau Cissac

Chateau Cissacin kaunista, 1700-luvulta peräisin olevaa linnaa emännöi nykyään Marie Vialard, jonka suvun omistuksessa tila on ollut jo 5 sukupolven ajan. Tilan 65 hehtaaria sijaitsevat Cissacin kunnassa, St. Estephen ja Pauillacin välissä. Maaperä alueella on pääasiassa hienoa soraa ja hieman kalkkia. Pinta-alasta yli 50 ha

Società Bioagricola Laselva

Arkeologiset kaivaukset osoittavat, että viinintuotannolla on Maremmassa pitkä historia. Viiniä vietiin etruskien kauppaamana yli meren sekä myös läpi Euroopan. Prosessi rypäleestä pulloon on edelleen erittäin työvoimavaltaista. Salaisuus hyvään viiniin ja sen valmistuksen moniin yksityiskohtiin on intohimona Cantina LaSelvan viinitilalla. Luonnonmukainen viinirypäleiden tuotanto, uusinta tekniikkaa hyväksi käyttäen,

Azienda Agricola Dievole

Dievolen viinitila perustettiin ajanlaskumme ensimmäisen vuosituhannen vaihteen jälkeen, samaan aikaan kuin kiinalaiset keksivät ruudin ja islantilainen Leif Erikson löysi Pohjois-Amerikan. Sichelmin ja Rodolfinon perillinen Vinizio saapui alueelle ja nimesi tämän henkeä salpaavien näköalojen laakson Dieuleleksi. Vuonna 1090 annettiin tiedonanto, jossa mainittiin suoritetun kuusi

Azienda Agricola Monte Dall’ora

Valpolicellan sydämessä, missä tie laskeutuu vanhaan Castelrotton kylään, sijaitsee Monte dall’Oran tila. Arkeologiset löydöt dokumentoivat ensimmäisten Vitis Vinifera -köynnösten istutetun lähelle Oran viinitarhoja Castelrotton kukkuloille jo 400 jKr. Castelrotto oli tuolloin tärkeä kauppapaikka ja roomalaiset olivat alueen edistäjiä ja kauppiaita nostaen seudun viinituotannon maineeseen. Parhaat viinitarhat

Weingut Meyer – Näkel Gmbh

Meyer-Näkelin tilalla viljellään nykyään viiniä viidennessä sukupolvessa. Aikoinaan tila perustettiin avioliiton myötä kun Paula Meyer ja Willibald Näkel saivat myötäjäisinä 1,5 hehtaaria viiniköynnöstä. Tila oli jo silloin edelläkävijä Ahrissa, viljellen poikkeuksellisesti punaisia lajikkeita. Nykyään tilan koko on kasvanut 15 hehtaarin suuruiseksi ja tilaa hoitaa