Chateau De Fosse-sÈche

Chateau de Fosse-Sèchen viinit ovat olleet tunnettuja jo keskiajalla ja hyvin säilyneet keskiaikaiset viinitankit ovat osoitus tilan pitkästä historiasta. Nykyiset omistajat ostivat tilan marraskuussa 1998 ja se on ainutlaatuinen ainakin kahdesta syystä. Ensimmäinen on maaperä. Tämä Saumur -viinitarha on istutettu lähes yksinomaan liitu- ja/tai kalkkipitoiselle maaperälle.

Maison Camille Cayran

Maison Camille Cayranin viinien laatu on jo 80 vuoden ajan pohjautunut Rhonen alueen pienten ja keskisuurten viininviljelijöiden tuotantoon. Tänä päivänä Camille Cayranin viinien rypäleet tulevat yli 2500 palstalta eri puolilta Etelä-Rhonea. Näistä rypäleistä enologi, pääviinintekijä Thierry Caymaris valmistaa erinomaisen hinta/laatu –suhteen omaavia viinejä yhdessä 80

Thunevin

Château Valandraud on kovan työn hedelmä. Jean-Luc Thunevinin ja Murielle Andraudin intohimoinen suhtautuminen viiniin ja menestyksekäs historia viinikauppiaina loi heille pohjan luoda jotain uniikkia viinimaailmaan. Vuonna 1989 he ostivat pienen 0,6 hehtaarin tilan Saint Emilionin alueelta, Pavie-Macquin ja La Clotten välisestä laaksosta. Vähitellen ostettiin

Xavier Wines

Viimeisten 15 vuoden ajan enologi Xavier Vignon on noussut kansainväliseen arvostukseen nimenomaan useiden parhaiden Châteauneuf-du-Pape -viinien tekijänä. Xavier Vignon on konsultti-enologi, joka työskentelee monien johtavien viinitilojen kellareissa eteläisen Rhônen alueella. Asiakkaina hänellä on yli 300 tilaa. Suhtautuen intohimoisesti Rhônen terroiriin ja tyyliin, mutta samalla uskoen,

Vinicola Bartali

Vuonna 1927 Alberto Bartali ja hänen vaimonsa Leda Pucci perustivat kartanon Chiantin sydänalueelle, Monteriggionin kaupungin rinteille. Heidän poikansa Rivon johdolla, tila otti tärkeämpää roolia viinimarkkinoilla laajentaen osaamista ja sitoutumalla laadukkaaseen tuotantoon. Vuonna 1968 Rivo Bartali osti lisää maata San Gimignanon kaupungin läheisyydestä ja lisää

Kloster Am Spitz / Thomas Schwarz

Thomas Schwarz otti haltuunsa vanhempiensa viinitilan vuonna 2005, mutta oli jo usean vuoden ollut mukana tilan toiminnassa. Hänen ideologiansa oli alusta alkaen yksinkertaistaa toimintaa, päästä lähemmäksi luontoa ja luonnollisia toimintatapoja. Niinpä hän on vuosi vuodelta vähentänyt keinotekoisten aineiden käyttöä tarhalla ja siirtynyt pienten tammitynnyrien käytöstä

Goriska Brda

Aivan Slovenian länsiosassa, Italian rajan tuntumassa on Goriska Brdan viinialue. Se eroaa muista Primorskan viiniseuduista, sillä korkeuserot ovat suurimmat juuri tuolla alueella. Rypäleitä viljellään yli 2000 hehtaarin alalla noin 130 viinintuottajan voimin. Suurin tuottaja alueella ja koko Sloveniassa on Goriska Brdan osuuskunta, jonka viljelyala on

Follador

Historiankirjojen mukaan Trevison alueen Prosecco on ollut tunnettu laadustaan jo Rooman valtakunnan ajoilta lähtien. Prosecco -rypäle, joka tunnetaan myös nimellä Glera, on aina ollut pääosassa prosecco-viineissä, mutta DOCG -luokiteltuun viiniin voidaan lisätä 10 % myös muita, viinilaissa määriteltyjä rypäleitä. Valdobbiadenen ja Coneglianon alueella tuotetut

Castello Del Trebbio

Vigneti Trebbio on viini täynnä historiaa ja nautintoa. Anna & Stefano Casadei, Castello del Trebbion omistajat Toscanassa, ovat synnyttäneet klassisen IGT-viinin jonka valmistuksessa yhdistetään klassisuutta (saviruukuissa käyminen) ja innovatiivisia uusia valmistus- ja pakkausratkaisuja. Etiketti

Terre Di Valgrande

Suuri viinin ystävä, Matteo Zandonella Sarinuto perusti Terre Valgranden Veronaan vuonna 2006. Tätä kuuluisaa kaupunkia ympäröivät Valpolicellan laaksot, jossa valmistetaan kuuluisaaAmarone della Valpolicellaa ja juuri tämä viini on Terre di Valgranden jalokivi. Matteovalitsee parhaat rypäleet suoraan tuottajilta ja rypäleet toimitetaan Valgranden kuivaamoon,jossa niitä kuivataan vähintään

First Ireland Spirits

First Ireland Spirits on perustettu vuonna 1993. Yritys tuottaa irlantilaisia kermaliköörejä monelle maailman suurimmista kauppaketjuista ja juomien vientiä on neljään eri maanosaan, yli kolmekymmeneen eri maahan. First Ireland Spirits on suurin irlantilaisessa omistuksessa oleva irlantilaisten kermaliköörien ja Irlannin Country Cream juomien maailmassa.  

Pinino

Pininon tila on perustettu jo vuonna 1874, mutta varsinaiset ensimmäiset brunello -rypäleet istutettiin vasta vuonna 1951. Nykyiset omistajat, Andrea ja Hannes Gamon sekä Silvia ja Max Hernandez, ovat omistaneet tilan vuodesta 2003. Tila sijaitsee Montalcinon pohjoispuolella, sulautuen luonnon amfiteatterimaisesti Montosolin kauniiden rinteiden kupeeseen. Pininon viinit

Marco Felluga – Russiz Superiore

Yli vuosisadan ajan on viinintuotanto kuulunut Fellugan suvun historiaan. Aikoinaan jo Marco Fellugan isoisän isä toimi viljelijänä Isola d’Istrian rannikolla ja ensimmäiset istutetut lajikkeet olivat alueen alkuperäiset Malvasia ja Refosco. Toisen maailmansodan päätyttyä, perheen onnellisena kohtalona oli muuttaa asumaan Friuliin, Collion alueelle. Vain muutama kilometri

Piero Gatti

Azienda Agricola Piero Gattin tila on perustettu Piero Gattin toimesta vuonna 1988 ja se sijaitsee Moncuccon kukkuloiden alueella, Piemonten eteläosassa, Astin ja Alban välimaastossa. Piemonten alue on vuorten rajaama, pohjoisessa ja lännessä Alpit sekä etelässä Appeniinit. Viinitarhoja on laajalti, mutta parhaat löytyvät juuri Ligurian rajaa

Egon MÜller – Scharzhof

Müllerin perhe omistaa useita viinitarhoja Trier-Saar-Ruwerin alueella, kuuluisimpana tilana 7 hehtaaria Scharzhofbergin viinitarhoja Wiltingenissa, Saar -joen rinteillä. Tila on kuulunut perheelle jo 1700-luvulta lähtien ja sen arvellaan perustetun roomalaisten toimesta 700-luvulla silloisen St. Marien ad Martyres -luostarin omistamalle alueelle. Vuosisatojen ajan tila kuului Luxemburgin vallan

Chateau Cayx

Château de Cayx sijaitsee Cahorsin viinialueen sydämessä Luzechin kunnassa ja sen historia ulottuu 1400-luvulle. Tilan muinainen linnoitus rakennettiin ohjaamaan Lot -joen liikennettä ja se valvoi ympäröiviä kukkuloita sekä joen mutkassa sijaitsevaa pientä Caixin kylää. Linnakkeelle tehtiin vuosisatojen kuluessa useita uudistuksia sekä laajennuksia ja nykymuodossaan se

Château Franc Pourret

Ets Ouzolias on perustettu vuonna 1889 ja siihen kuuluu kolme eri tilaa. Chateau Franc Pourret sijaitsee Saint-Emilionin viiniviljelyn sydänalueella, jossa viiniköynnökset kasvavat maaperältään saven ja kalkkikiven hallitsemilla rinteillä tuottaen voimakkaita viinejä, jotka kestävät erinomaisesti ikäännyttämistä. Tilan pinta-ala on 5 hehtaaria, jolla viljellään merlot-

Château Clos Plince

Pomerolin alueen sydämessä, Chateau Gombaude-Guillot tuottaa viinejä, joissa yhdistyvät tasapainoinen runsaus hienostuneisuuteen ja monimuotoisuuteen. Tilaan kuuluu 8 hehtaaria köynnöksiä ja koko tuotanto on luomusertifioitua.

Château Gombaude – Guillot

Pomerolin alueen sydämessä, Chateau Gombaude-Guillot tuottaa viinejä, joissa yhdistyvät tasapainoinen runsaus hienostuneisuuteen ja monimuotoisuuteen. Tilaan kuuluu 8 hehtaaria köynnöksiä ja koko tuotanto on luomusertifioitua.

Astoria / A.c.srl

Astoria on perustettu vuonna 1987 viininviljelijöiden Paolo ja Giorgio Polegaton toimesta. Tuotanto on nykyaikaista ja markkinointiin panostetaan voimakkaasti. Astorian viinit ovat nousseet nopeasti arvostettuun maineeseen ja nykyään Astorian tuotteet löytyvätkin Italian hienoimmista ravintoloista ja viinibaareista. Astorian viinejä tuotetaan Val de Brunin laaksossa, Coneglianon ja Valdobbiadenen

Chapel Down

Mielestämme meillä on jotain hyvin erikoista tarjota Chapel Down -kuohuviinien myötä. Loistava tiimi erittäin ammattitaitoisia, lahjakkaita ihmisiä luovat maailmanluokan tasoa olevia, mielenkiintoisia, erottuvia ja palkittuja viinejä, jotka yllättävät ja ihastuttavat vaativiakin kuluttajia. Menestyksen salaisuus on se, että perusteet geologiaan, maaperään ja näkökulmaan viinin valmistuksessa ovat sopusoinnussa

Villa Rinaldi

Sukupolvien ajan Rinaldin perhe on tehnyt klassisia viinejä Veneton alueella, noudattaen vanhojen viininvalmistustekniikoiden perinteitä. Tila on perustettu 1800-luvun lopulla Marcello Rinaldin toimesta ja nykyään tilaa johtaa Rinaldo Rinaldi. Juuri Rinaldo Rinaldin aloitteesta, 1960-luvun alkupuolella tilan tuotanto laajennettiin kuohuviineihin ja talon maine viinimaailman aatelisiin kuuluvana luotiin.