Domaine Rouge Bleu sijaitsee Sainte-Cécile-les-Vignes’n alueella, Avignonin pohjoispuolella. Tämä pieni 9 hehtaarin tila on omistautunut biodynaamiseen viljelyyn ja pyrkii optimoimaan köynnöksen syvään juurtumisen ja tällöin saatavaan veden ja mineraalien saannin tasapainon. Maaperän mikrobien elämää pyritään edistämään ja hyönteismyrkkyjen, kasvinsuojeluaineiden ja keinotekoisten lannoitteiden käyttö on poissuljettu.
Monte del Frà sijaitsee Custozan kylässä, Gardajärven moreenipitoisilla kukkuloilla, vain 15 km päässä Veronasta. Tila on perustettu vuonna 1958 ja sen omistuksessa on nykyään yli 140 hehtaaria viinitarhoja. Vuosien huolellisen viinitarhatyöskentelyn ja maatalouden käytäntöjen kehittämisen myötä, Monte del Frà:sta on tullut yksi edelläkävijöistä laadukkaiden rypäleiden
Nikolaihof on mahdollisesti Itävallan vanhin viinitila ja sen historia ulottuu lähes 2000 vuoden taakse, aina Rooman valtakunnan aikoihin. Nikolaihofin tilalta löytyy edelleen varhaisen kristillisen Agapit -basilikan jäänteitä ja viiniä on tuotettu täällä aina kelttien ajoista alkaen. Ensimmäiset asiakirjatodisteet tästä löytyvät noin vuodelta 470 jKr. Nykyisen
Vauversin Champagne House on perustettu 1640-luvulla Ogerin kylän alueelle. Oger on tunnettu Blanc de Blancs -sampanjoistaan ja alueen viineistä löytyy ensimmäinen maininta vuodelta 1062. Viljelykset sijoittuvat suojaisille kaakkoon suuntautuville rinteille, jonne aurinko paistaa vasta myöhään iltapäivällä. Kylmät talvet ja aurinkoiset kesät luovat laadukkaan terrroirin rypäleiden
Champagne Agrapart on perustettu vuonna Avizen kylään 1800-luvun lopulla Arthur Agrapartin toimesta ja tilan varsinainen kehittäjä oli hänen pojanpoikansa Pierre, vuosina 1950-1960. Nykyään tilaa hoitavat Nathalie ja Pascal Agrapart ja Champagne Agrapart kattaa viinitarhoja 10 hehtaarin alueella Côte des Blancs’n sydänalueilla. Champagne Agrapart & Son on
Tätä jo kuudennessa polvessa viljeltävää tilaa ja perheyritystä on johtanut Remi Ariston vuodesta 1964. Nykyään mukana on hänen poikansa Paul-Vincent, joka vastaa tuotannosta ja laadusta. Alusta lähtien, vuonna 1794 perustetulla talolla, on perhe työskennellyt yhdessä niin sadonkorjuussa kuin omissa kellareissa, luoden Ariston Père &Fils’n laadun,
Omistaja, tuottaja ja viljelijä - Perrierin suku liittyy Savoien ja Ranskan Alppien viininvalmistuksen historiaan erittäin kiinteästi. Tilan historia alkaa vuodesta 1853, jolloin Catherin Perrier osti viinikellarin St. André les Marchesta ja alkoi kasvattaa viiniköynnöksiä Mont Granier -vuoren kupeessa. Vuonna 1911 Claude Emile Perrier, hänen poikansa,
Lugana on pieni ja Veneton läntisin viinialue, sijaiten Garda-järven eteläpuolella. Alue kattaa vain 850 hehtaaria viinitarhoja. Geologisesta näkökulmasta, tämä alue on erittäin monipuolinen, koostuen kerrostuneesta, tiukasta savimaasta, jolla on kalkkipitoinen luonne ja runsaasti mikro-orgaanista sedimenttiä. Tämän tyyppinen maasto, yhdessä Garda-järven läheisyyden muodostaman poikkeavan mikroilmaston kanssa,
Cohenin perheen omistukseen kuuluva Chateau Vieux Taillefer käsittää 4,8 hehtaaria viinitarhoja, joilla tuotetaan kolmea Saint-Emilion Grand Cru -alueen viiniä; Chateau Vieux Taillefer, Pavillon de Taillefer ja Blanc du Château Vieux Taillefer. Viinitarhat ja tilan rakennukset on täysin uudistettu ja remontoitu vuonna 2007. Viinitarhoilla noudatetaan tunnettujen agronomien
Cave de l`Abbé Rous on nimetty 1800-luvulla eläneen papin kunniaksi, sillä hän oli ensimmäinen, joka myi banyulsin viinejä pulloissa rahoittaakseen kirkkonsa rakentamisen. Tänä päivänä tämän arvostetun osuuskunnan muodostavat 750 viininviljelijää, jotka viljelevät köynnöksiä yhteensä 1150 hehtaarin alalla. Viinitarhat sijaitsevat aivan Espanjan rajan tuntumassa jyrkillä rinteillä,
Domaine Mas Bechan 25 hehtaarin tila sijaitsee Cotes du Roussillonin viinialueella etelä-ranskassa, lähellä Espanjan rajaa. Tämä Ranskan aurinkoisin viinialue kattaa yhteensä 5600 ha viinitarhoja 118 kylän alueella. Maaperä on hyvin kalkkipitoista savea, jonka seassa on runsaasti pyöreitä kiviä, jonka ansiosta maaperä läpäisee hyvin vettä ja
Domaines Devillard on perheyritys Mercureyn kylässä, Côte Chalon¬naisen alueella Burgundissa. Yritys omistaa neljä itsenäistä viinitilaa Côte de Nuits’n ja Mâconnais’n välillä: - Château de Chamirey, Mercurey - Domaine des Perdrix, Nuits-Saint-Georges - Domaine de la Garenne, Mâconnais - Domaine de la Ferté, Givry Historiallinen Chateau de Chamirey on Devillardin pääpaikka
Villa di Mare / Qwine on nuori yritys, joka tarjoaa viininvalmistuksen tietotaitoa viinitiloille. Tiiviissä yhteistyössä tarkasti valittujen modernien viinitilojen kanssa valitaan kullekin alueelle ja maaperän ominaisuuksiin parhaiten sopivat viinirypäleet. Lisäksi panostetaan erityisesti ammattitaitoisen ja viinille omistautuneen työvoiman kouluttamiseen. Qwine haluaa näyttää, kuinka optimoitu lopputulos saadaan
Ranska ei ole ainoastaan Sauternesin ja Barsacin varassa laadukkaiden valkoviinien tuotannossa. Monbazillacin alue Bergeracissa on myös riippuvainen erittäin kypsän Semillonin, Sauvignon Blancin ja Muscadellen lopputuloksesta. Vuosia tämä Dordognen eteläpuolella sijaitseva pieni viinialue riutui melko tavallisten viinien valmistajana, pääsääntöisesti alhaisten tuotantostandardien johdosta. Mutta nykyään tältä alueelta
Andreas Schmitgesin viinitilalla Erdenissä, Moselin laaksossa, on sukutilan pitkät perinteet ja menestyksekäs historia. Se mainitaan ensimmäisen kerran historiallisissa asiakirjoissa vuonna 1744, joskin vuosisatojen kuluessa viinitarhat ovat usein muuttuneet kokonsa, muotonsa ja perhesiteidensä kautta. Vuonna 1990 nykyinen omistaja Andreas Schmitges, otti tilan vetovastuun, yhdessä vaimonsa Waltraudin
Jo neljän sukupolven ajan on Domaine du Seminaire ollut saman suvun omistuksessa Vauclusen alueella Etelä-Rhonessa. Tila sijaitsee Valréas`n kunnassa, erinomaisella paikalla kukkuloilla, muuta ympäristöä korkeammalla. Korkeuden ansiosta ilma on viileämpää ja näin rypäleisiin kertyy sopivasti hapokkuutta, jolloin viinit ovat hyvin tasapainoisia. Tilalla on omistuksessaan 100
René Geoffroy Champagne House on perustettu 1600-luvulla keskelle Marne-laakson aluetta. Aluksi tila toimi sopimusviljelijänä muille samppanjataloille, ja nyt viimeisen 3 sukupolven aikana tila on siirtynyt viininvalmistajaksi. Alusta lähtien talo on ollut puhtaasti perheyritys ja on nykyään erityisen ylpeä omistaja-viljelijä (Récoltant-Manipulant) -statuksestaan. Tilan14 hehtaaria viljelyksiä luokitellaan Premier Cru-tarhoiksi
Chateau de Fosse-Sèchen viinit ovat olleet tunnettuja jo keskiajalla ja hyvin säilyneet keskiaikaiset viinitankit ovat osoitus tilan pitkästä historiasta. Nykyiset omistajat ostivat tilan marraskuussa 1998 ja se on ainutlaatuinen ainakin kahdesta syystä. Ensimmäinen on maaperä. Tämä Saumur -viinitarha on istutettu lähes yksinomaan liitu- ja/tai kalkkipitoiselle maaperälle.
Maison Camille Cayranin viinien laatu on jo 80 vuoden ajan pohjautunut Rhonen alueen pienten ja keskisuurten viininviljelijöiden tuotantoon. Tänä päivänä Camille Cayranin viinien rypäleet tulevat yli 2500 palstalta eri puolilta Etelä-Rhonea. Näistä rypäleistä enologi, pääviinintekijä Thierry Caymaris valmistaa erinomaisen hinta/laatu –suhteen omaavia viinejä yhdessä 80
Château Valandraud on kovan työn hedelmä. Jean-Luc Thunevinin ja Murielle Andraudin intohimoinen suhtautuminen viiniin ja menestyksekäs historia viinikauppiaina loi heille pohjan luoda jotain uniikkia viinimaailmaan. Vuonna 1989 he ostivat pienen 0,6 hehtaarin tilan Saint Emilionin alueelta, Pavie-Macquin ja La Clotten välisestä laaksosta. Vähitellen ostettiin
Viimeisten 15 vuoden ajan enologi Xavier Vignon on noussut kansainväliseen arvostukseen nimenomaan useiden parhaiden Châteauneuf-du-Pape -viinien tekijänä. Xavier Vignon on konsultti-enologi, joka työskentelee monien johtavien viinitilojen kellareissa eteläisen Rhônen alueella. Asiakkaina hänellä on yli 300 tilaa. Suhtautuen intohimoisesti Rhônen terroiriin ja tyyliin, mutta samalla uskoen,