Herdade Paco De Conde

Paço do Conde koostuu useasta eri yrityksestä, jotka omistavat kolme sisarusta - José, Luisa ja Miguel Castelo Branco. Tällä hetkellä yhtymä viljelee kaikkiaan 4000 hehtaaria maatalousmaata Etelä-Alentejon alueella ja tästä noin 2700 hehtaaria kuuluu omaan omistukseen. Sociedade Agrícola Encosta do Guadoana (SAEG) syntyi 2002 ja

Domaine Marcel Deiss

Domaine Marcel Deiss sijaitsee Bergheimin kylässä, aivan Alsacen sydämessä. Domaine Marcel Deiss’n nykyinen viinintekijä Jean–Michel Deiss on viinimaailman kuuluisimpia terroirin puolestapuhujia. Hänestä on tullut yksi keulakuvista viinirypäleen kasvupaikan arvostuksen nostamisessa. Sukutilallaan, jonka historia juontuu aina vuoteen 1744, Jean-Michel hoitaa 26 hehtaaria viljelmiä. Palstat sijaitsevat yhdeksän

Terra Tangra

Terra Tangra on moderni, yli 300 hehtaarin suuruinen yksityinen tila Sakarin vuoristoisilla rinteillä, Balgarinin kylän alueella. Osa tuotannosta on luomusertifioitua. Kotoperäisten lajikkeiden, Mavrudin, Rubinin ja Melnikin lisäksi, tuotannossa on myös kansainvälisiä lajikkeita, kuten Cabernet Sauvignon, Syrah sekä Chardonnay ja Semillon. Tilan tuotteet ovat saaneet nopeasti

Chateau La Tour De By

Château La Tour de By on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1965. Nykyään tilaa hallinnoi perustaja Marc Pages’n kaksi lapsenlasta: Frederic Le Clerc toimitusjohtajana ja Benjamin Richer de Pajat kaupallisena johtajana. Viinitarhat, jotka ulottuvat yli 110 hehtaarin alueelle, sijaitsevat erinomaisella paikalla kahden sorarinteen alueella Medocin

Domaine Rouge-bleu

Domaine Rouge Bleu sijaitsee Sainte-Cécile-les-Vignes’n alueella, Avignonin pohjoispuolella. Tämä pieni 9 hehtaarin tila on omistautunut biodynaamiseen viljelyyn ja pyrkii optimoimaan köynnöksen syvään juurtumisen ja tällöin saatavaan veden ja mineraalien saannin tasapainon. Maaperän mikrobien elämää pyritään edistämään ja hyönteismyrkkyjen, kasvinsuojeluaineiden ja keinotekoisten lannoitteiden käyttö on poissuljettu.

Clos Saint Jean

Clos Saint Jeanin historia Chateauneuf du Papen-alueella voidaan ajoittaa aina 1900-luvun alkuun. Vuonna 1900 Edmund Tacussel perusti kyseisen viinitilan ja tuotanto aloitettiin vuonna 1910. Lähes sata vuotta tilalla valmistettiin laadukkaita kyläviinejä, jotka kuitenkaan eivät olleet kovinkaan maininnan arvoisia. Vuosituhannen vaihtuessa tilan vanhan isännän menehdyttyä, hänen

Domaine De L’alliance

Daniel ja Valerie Alibrandin pieni, kuuden hehtaarin Domaine de l’Alliance sijaitsee Fargues’n kylässä, aivan Château d’Yquemin naapurissa. Daniel ja Valerie ostivat tämän Valerien kotiseuduilta löytyneen tilan vuonna 2005, joskin köynnökset tilalla ovat keski-iältään jo yli 50-vuotiaita. Uudet viljelijät siirtyivät pikku hiljaa luomutuotantoon ja nykyään viinirypäleet

Manicardi

Emilia Romagnan sydämessä, Castelvetron kukkuloilla, sijaitsee yksi italian hedelmällisimmistä ja alkuperäisimmistä viinialueista. Täällä, osittain erittäin metsäisessä maastossa, on sijainnut Azienda Agricola Manicardi jo lähes puolen vuosisadan ajan. Tilalla on viljelyksessä 25 hehtaaria viinitarhoja ihanteellisen ekosysteemin omaavilla rinnealueilla ja 50 vuoden kokemuksella on pystytty säilyttämään vanha

Azienda Agricola Punset

Azienda Agricola Biologica Punset on Marcarinon perheen vuonna 1964 perustama tila, joka siirtyi jo vuonna 1987 luonnonmukaisten viinien valmistukseen, ollen yhtenä pioneerina luonnonmukaisen maatalouden kehittämisessä alueella. Vuodesta 2009 tuotanto sai ylimääräisen sertifioinnin laadusta, turvallisuudesta ja säännösten noudattamisesta luonnonmukaisen tuotannon takaamiseksi. Tämä NOP- sertifiointi on edellytys

Sparkling Manufactory Lieser

Sektmanufactur Ursula Lieser on perustettu vuonna 1984, tarkoituksena valmistaa laadukkaita ja voimakkaan aromaattisia riesling-kuohuviinejä. Ursula Lieserin filosofiana on “pyrkimyksenä tyydyttää asiakkaat yksinkertaisesti parhailla tuotteilla.” Sentähden Lieser panostaa laatuun ja tuottaa vain ja ainoastaan ​​erinomaisia ​​viinejä klassisella samppanjamenetelmällä. Jokainen työvaihe tehdään käsityönä ja rypäleet

Domaine Du Pre Baron

Guy ja Jean-Luc Mardon viljelevät 35 ha suuruista Domaine du Pre Baron -tilaansa Oisly`n kunnassa, Tourainen viinialueella Loiren laaksossa. Jean-Luc on ollut vastuussa vuodesta 1995 ja edustaa viidettä sukupolvea tilan hoidossa. Hän on tuonut tilan perinteisiin viljelymenetelmiin modernia tekniikkaa, jolloin jokaisen tarhan erikseen vinifioidut viinit

Gitton Père & Fils

Gitton Père&Fils-tilan on perustanut nykyisen omistajan, Pascal Gittonin isä Marcel, vuonna 1945. Tuolloin toiminta sai alkunsa pienen pienestä, alle puolen hehtaarin palstasta. Nykyään tila käsittää kaikkiaan 27 hehtaaria Sancerren alueella ja palstat sijoittuvat Sancerren ja Ménétréolin parhaille palstoille. Köynnöksiä on istutettu monelle eri maaperälle, kuten

Martin Müllen

Martin Müllenin missiona on tuottaa ilmeikkäitä viinejä, jotka heijastavat Moselin viinitarhojen tyypillisimpiä piirteitä. Luomalla suotuisat olosuhteet rypäleille viinitarhoilla ja kypsyville viineille kellareissa, voidaan säilyttää rypäleiden täysi potentiaali laatuun. Müllenillä on neljä perusperiaatetta; 1. Filosofiana on käyttää perinteisiä tuotantomenetelmiä, jotka luovat viinille persoonallisuuden ja luonnetta. Riesling -viinit

Josten & Klein

Weingut Marc Josten & Torsten Klein on uusi viinitila, joka tuottaa laadukkaita puna- ja valkoviinejä kahdelta eri laatuviinialueelta. Punaviinit tulevat pääsääntöisesti Ahrin alueelta ja valkoviinituotanto keskittyy Keski-Reinin rinteille. Viininviljelyteknikko Marc Josten ja enologi Torsten Klein ovat nuoresta iästään huolimatta jo arvostettuja viininvalmistajia. Yhteensä heillä on

Van Volxem

Saarin alueen sydämessä sijaitsee Wiltingenin viinintuottajakylä. Alue tunnetaan parhaiten sen Scharzhofbergerin viinitarhoista, joiden historia voidaan jäljittää aina roomalaisten ajoille. Van Volxemin tarhat perustuvat 1700-luvulla Luxemburgilaisen jesuiittajärjestön perustamiin viljelyksiin. Volxem viljelee yli 60 hehtaarin alalla ja tarhoja on monella kuuluisalla palstalla kuten; Wiltingen-Seguin, Klosterberg, Gottesfuß ja

Mas Coutelou

Jeff Coutelou perusti pienen viinitilan vuonna 1987 Puimissonin alueelle Béziers`n ja Faugeres`n kylien välille. Jeff oli yksi ensimmäisistä alueen tuottajista, joka aloitti viinien tekemisen luonnonmukaisesti jo kauan ennen kuin ”luomu-ajatus” tuli tunnetuksi. Tuolloin 80-luvun lopulla, alueen yli 100’000 hehtaarin viljelyksistä oli ainoastaan noin 40 hehtaaria

Vinhos Barbeito

Vinhos Barbeito perustettiin vuonna 1946 Mário Barbeito de Vasconcelos’n toimesta ja on siitä lähtien ollut saman perheen omistuksessa. Tuohon aikaan Madeira-tuottajia oli noin 30 ja vienti sotien jälkeen kehittymässä. Vähitellen Mário Barbeito sai asiakkaita eri puolilta maalimaa ja osa näistä toimijoista on yhä edelleen yhteistyössä