Varner Wine on Jim ja Bob Varnerin perustama viinitila, joka on keskittynyt tuottamaan artisaaniviinejä Californian vähemmän tunnetuilta alueilta, kuten Santa Cruz’n vuoriston, Santa Barbaran and Paso Robles’n viinitarhoilta. Vuonna 1980 hankitut ihanteelliset tarhat käsittävät nykyään 14 hehtaaria palstoja 15 kilometrin päässä Tyyneltämereltä. Täällä metsäisillä vuorilla ja mäkisillä viinitarhoilla työskentelevillä kaksosveljeksillä on selkeä työnjako. Jim on koulutukseltaan enologi ja on erikoistunut köynnösten varttamistekniikkaan ja viljelyyn, kun taasen Bob biogenetiikan tohtorina on erikoistunut viininvalmistustekniikoiden kehittämiseen. Alkuun tilan rypäleet myytiin muille valmistajille, mutta vuodesta 1996 alkaen tila on tuottanut omat viininsä.