Chateau Franc Baudron

Chateau Franc Baudron

Guimberteaun perhe on omistanut Châteaun Franc Baudronin vuodesta 1923 lähtien. Tämä on pienessä mittakaavassa oleva viinitarha, jossa jokainen sukupolvi on jättänyt jalanjälkensä perinnöksi historiaan.
Château Franc Baudronin uusi sukupolvi on vuodesta 2010 lähtien huomioinut tarhoilla ympäristönäkökulman muuttamalla koko viinitarhan luonnonmukaisesti viljelyksi. Köynnösten keskellä tarhataan myös
mehiläisiä ja viinitarhoilla käytetään kasviperäisiä hoitoja (kuten nokkosta, kortekasveja ja saniaista). Biologisen monimuotoisuuden ja maaperän elämän kehittymisen edistämiseksi joka toinen köynnösväli
aurataan useasti vuoden sisään ja joka toisen välin annetaan nurmettua. Tila on saanut vuonna 2013 eurooppalaisen orgaanisen sertifioinnin, sekä vuonna 2017 NOP-sertifioinnin (USA:n luomumerkki).
Viininvalmistuksesta vastaa nykyään Charles Foray, joka on kannuksensa ansainnut mm. toimimalla viisi vuotta Domaine Marcell Deissin viinitarhoista vastaavana. Tilan pioneeri Nelson Guimberteau sanoi asiakkailleen vuonna 1960: «Viini on viiniköynnöksen lapsi.
Sen persoonallisuus ja kypsyys heijastavat syntymäpaikkaa ja -vuotta. »

Tuotteemme tältä tuottajalta

    Näytetään kaikki 2 tuotetta