Casè...Naturally Wine

Casè...Naturally Wine

Casè on pieni viinitila, joka syntyi vuonna 1998 Val Trebbian kukkuloille.
Ensimmäiset viinitarhat istutettiin vuosina 1998 ja 2000, maaperän ja ilmaston erityispiirteiden huolellisen analyysin jälkeen. Tällöin havaittiin heti tämän alueen valtava potentiaali, erityisesti pinot noir -köynnösten viljelyyn. Vuonna 1998 istutettiin 3200 neliömetriä ja kaksi vuotta myöhemmin toinen tarha, kooltaan 7500 neliömetriä. Nykyään Casè
on kasvava yritys, joka tekee erottuvia ja ainutlaatuisia viinejä. Ensisijaisena tavoitteena on juuri sellaisten viinien valmistaminen, jotka poikkeavat ”kansainvälisestä mausta”, viinit, joilla on vuosittain erilainen maku, alueen ominaisuuksien ja ilmaston mukaan.
Tuotannosta vastaavat Alberto Anguissola ja Diego Ragazzi , joilla on yli 20 vuoden kokemus viininteosta. Viinitarhojen työ tehdään perinteisellä tavalla ilman kemiallisia lannoitteita ja rikkakasvien torjunta-aineita. Korjuu tehdään manuaalisesti valitsemalla vain parhaat viinirypäleet. Rypäleiden kuoret ovat maseroinnissa mukana myös valkoviinien osalta, kuten perinteisesti tehtiin aikaisemmin. Käymisessä käytetään ainostaan villihiivoja. Mitään kemiallisia tai fysikaalisia interventioita ei käytetä, vaan viini kypsyy luonnollisesti, kunnes on aika pullottaa viini. Viiniin ei myöskään yleensä lisätä sulfiitteja. Sulfiittien määrä Casèn viineissä on yksi alhaisimpia markkinoilla olevista natural-viineistä. Tuotteita ei ole suodatettu ja tästä syystä pulloissa saattaa esiintyä hieman sedimenttiä.

Tuotteemme tältä tuottajalta

    Näytetään kaikki 2 tuotetta